Zamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobásZamárdi lakás eladó, 3 szobás
Zamárdi lakás eladó, 3 szobás
260 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
Zamárdi lakás eladó, 3 szobás
Zamárdi lakás eladó, 3 szobás
260 M Ft
1,5 M Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
+36 20 357 4788
Referens Bohács Orsolya
Telefonálok

Eladó lakás
Zamárdi lakás eladó, 3 szobás

168 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A City Cartel BALATON Ingatlaniroda eladásra kínál egy tágas, belső kétszintes penthouse lakást.

 

A társasház - melyben a lakás fekszik - kis lélekszámú, tágas, szépen parkosított kerttel rendelkező telken kapott helyet, mindössze 24 lakás került itt kialakításra.

 

A második emeleti lakás belső elosztása a következő:

 

A lakásba lépve az előszobába érkezünk, ahonnan jobbra található egy lépcső, mely a felső kiskonyhába és onnan a tágas, 72 m2-es tetőteraszra vezet, mely részben fedett, részben nyitott kialakítású. A  terasz padlóburkolata holland pázsit, valamint wpc teraszburkolat, a kialakításnak köszönhetően belátástól mentes ez a része a lakásnak, az ősfák között pedig részleges rálátásunk van a Balatonra.

 

Az alsó szinten az előszobából balra egy folyosó található, onnan nyílik két hálószoba, egy zuhanyzós fürdőszoba-wc, mely egyben mosókonyha is, valamint egy tágas, térben álló káddal kiépített fürdőszoba-wc is.

Az előszoba folytatása a nappali, amelyből jobbra található a konyha és egy kisebb méretű hálószoba, balra pedig a 10 m2-es erkélyt találjuk, mely csendes mellékutcákra, és fákra néz. 

 

A lakás beépített bútorait belsőépítész és lakberendező tervezte, így a képeken látható minden bútor a lakás részét és így a vételár részét is képezik. 

 

A lakás fűtéséről gázkazán gondoskodik, a nyári meleg ellen pedig a klímákat használhatjuk. A társasház liftes, így ez a lakás is részben akadálymentesített. 

 

A környék inkább a családosok körében népszerű, nyáron is nyugodt, közvetlen közelben található több étterem, cukrászda, kávézó, éttermek, büfék és szabadstrand is.

 

Irodáink:
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024