Zsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcábanZsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcábanZsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcábanZsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcábanZsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcábanZsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcábanZsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcábanZsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcábanZsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcábanZsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcábanZsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcábanZsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcábanZsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcában
Zsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcában
85 000 000 Ft
459,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Zsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcában
Zsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcában
85 M Ft
459,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 437 7028
ReferensVécsey Melinda
Telefonálok

Eladó családi ház
Zsámbéki eladó családi ház, 7 szobás, a Bicskei utcában

185 m2alapterület
7szoba
állapotú
997 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Önálló családi ház Zsámbék központi részén eladó.

A részben alápincézett tetőtér beépítéses új családi ház az 1990-es évek közepén épült téglából oldalhatáros elhelyezkedéssel. Az utcafronti homlokzatból nem is látszik, hogy a délnyugati homlokzat tornácos jellegű és nagyon hangulatos. A tulajdonosok az évek során folyamatosan karbantartották és a hasznos alapterületet a meglévő garázs átalakításával kibővítették így jelenleg a földszint lakható hasznos területe: 130 nm.
Az alábbi helyiségekből áll: két konyha, két étkező, két fürdőszoba két nappali- a hátsó nappaliból van lejárat a boltíves pincébe-míg az első nappaliból feljárat az emeletre, mely egyben a tetőtér.
A fsz. úgy lett kialakítva, hogy akár két generáció együtt de mégis külön lakhatásra is alkalmas, illetve a jogszabályoknak megfelelően tovább is bővíthető a tetőtér folytatólagos beépítésével.
Az emeleten három szoba és egy lakóelőtér került kialakításra és egy zuhanyzós fürdőszoba. Az emelet hasznos lakható területe: 54 nm.
Fontos rezsi szempontjából, hogy két generációs azaz két lakóegységes, így összekötözésnél ez figyelembe vehető.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024