Állás

Akiket most keresünk:

Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során.
Konfuciusz

Mapsolutions Zrt.

Egy olyan vállalat, amely az innováció és az önmegvalósítás jegyeit hordozza magában, és ez nem csak a termékeire vonatkozik, hanem mindenre, ami körülveszi, informatika, üzleti megoldások, marketing, sales, HR. Minden, amit készítünk a munkatársaink tehetségének szüleménye. Hiszünk abban, hogy igazán különlegeset csak olyan tehetséges emberekkel alkothatunk, akik szeretik amit csinálnak.

Otthontérkép

otthonterkep-terkep-nyitoAz Otthontérkép Magyarország egyik vezető ingatlankeresési portálja. A Mapsolution Zrt. tulajdonában álló, 2014-ben alakult cég rohamos fejlődés és számtalan innováció eredményeképpen mára elérte, hogy az online megjelenő ingatlanhirdetések nagy része az oldalain is megtalálható. Ügynökségi partnereinek száma immár a 700-at közelíti, miközben egyedi látogatóinak száma több százezer fő.

Mi ebben hiszünk!

Nagyon sokan azt gondolják, hogy a munkahely azért van, hogy megkeressük a pénzt az élethez. De ez csak részben igaz, valójában a munka azért van, hogy megvalósítsuk önmagunkat.

Ezért nem csak hagyományos pozíciókra keresünk embereket alkalomszerűen, hanem folyamatosan keresünk tehetséges, proaktív, motivált munkatársakat, akik valami különleges dolgot akarnak véghezvinni a saját területükön, és egy sikertörténetben szeretnének részt venni.

Szóval ha sikeréhes vagy és sok újító gondolatod van – bármilyen területről is jössz -, és kellően motivált vagy ahhoz, hogy ezen ötleteidet akár tűzön-vízen keresztül vidd – persze úgy, hogy minden eszközt megkapsz hozzá -, akkor jelentkezz hozzánk, légy az Otthontérkép csapat tagja. Ha fejlesztő vagy, ha szeretsz programozni vagy ha az üzleti, menedzseri vénád, esetleg az elemzői képességed jobb az átlagnál, vagy netán szuper értékesítési esetleg tartalomgyártási tapasztalataid, ötleteid vannak, akkor küldj nekünk egy önéletrajzot, és egy motivációs levelet, hogy te mivel tudnád jobbá tenni az Otthontérképet, a magyar ingatlanpiacot.

Mert egy szuper csapat tagja lehetsz, egy innovatív terméken dolgozhatsz, megvalósíthatod önmagadat, és ami nagyon fontos, hogy mindezekhez és a sikerességhez a feltételek is adottak! Nyugodt és biztos szervezeti háttér, kulturált munkahelyi környezet, a proaktív gondolkodást támogató munkahelyi légkör.

Ne töprengj, írj nekünk és légy te is az Otthontérkép csapat tagja! 🙂