Segítség az
Otthontérképhez

 1. Regisztráció

  Ha hirdetést szeretnél feladni, vagy hirdetésfigyelőt akarsz beállítani az Otthontérképen regisztrálnod kell az oldalra. Ehhez semmi másra nincs szükséged, mint egy érvényes email címre és egy jelszóra. A „Bejelentkezés” fülre kattintva két lehetőség előtt állsz, vagy regisztrált felhasználóként belépsz a rendszerbe vagy a „Regisztráció” gombra kattintva elvégzed a regisztrációt.

  A felugró ablakban kell megadnod érvényes e-mail címedet, nevedet és jelszavadat.

  Figyeld a postaládádat, mert regisztrációdat meg kell erősítened, illetve erre a címre fogjuk küldeni a hirdetésfigyelőben beállított friss ingatlanhirdetéseket is.

  Ezután már be is léphetsz az Otthontérképre. A megadott adatokat később módosíthatod az Otthontérkép felületén!

  • A regisztráció után ezeket a szolgáltatásokat veheted igénybe:
  • ingyenes hirdetésfeladás
  • ingyenes hirdetésfigyelés
  • pontos bűnesetek megtekintése a környékeden
  • kedvenc ingatlanok összegyűjtése
  Regisztrálok
 2. Adatok a térképen

  A lakásodat bármikor átalakíthatod, de az otthonod környékén nehezebb a változtatás. Ezért is fontos, hogy olyan helyen válassz magadnak új otthont, ami hosszabb távra is megfelel az igényeidnek. Mi segítünk dönteni. Ismerd meg a környék statisztikai adatait! Azokat a térképes nézet bal oldalán, a kis füleknél találod. Böngéssz az átlagos lakásárak, garázsárak, zöldterületek vagy éppen a bűnügyi és a demográfiai térképeinken.


  Megnézem
 3. Keresés az Otthontérképen

  A fejlécben lévő keresővel gyorsan kereshetsz. Ha inkább pontosabban keresnél, használd az összetett keresőt!


  Keresek
 4. Hirdetésfigyelő szolgáltatás
  beállítása

  Ha eladó vagy kiadó ingatlant keresel, akkor érdemes beállítani az ingyenes hirdetésfigyelő szolgáltatást az Otthontérképen. Ezzel a funkcióval a beállított kereséseknek megfelelően folyamatosan kézhez kapod a legfrissebb ingatlanokat.

  Kattints a hirdetésfigyelőre, és adj meg minden fontos részletet. Minél több részletet beállítasz, annál pontosabban keresünk. Értesítünk, amint találunk igényeidnek megfelelő ingatlant.

  Hirdetésfigyelő
 5. Ingatlan feltöltés

  Mint magánszemély, akár két ingatlanodat is ingyenesen hirdetheted az Otthontérképen. Minél pontosabb adatokat adsz meg, és minél több jó minőségű fotóval mutatod be ingatlanodat, annál több érdeklődőre számíthatsz.

  Hirdetésed feltöltése az adatlap részletes kitöltésével kezdődik. Hirdetésedet az ingatlan adatai alapján találják meg a lakáskeresők, és ezek jelennek majd meg ingatlanod adatlapján is.

  Ha nem tudod befejezni a kitöltést, mentsd el az adatokat piszkozatként. Miután mindennel kész vagy, töltsd fel a hirdetésedet!

  A hirdetést később is szerkesztheted, vagy törölheted, miután találtál vevőt vagy bérlőt.

  Feltöltés
 6. Jelentem funkció

  Minden házban van egy házmester. Ha hibás hirdetést találsz, vagy kiderült, hogy már nem eladó az ingatlan, szólhaszt a hirdetést feltöltőnek, hogy legyen kedves, javítsa a hirdetését.

  Ennyire egyszerű az Otthontérkép használata.