Eladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobásEladó családi ház, Budakeszi, 5 szobás
Eladó családi ház, Budakeszi, 5 szobás
380 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Budakeszi, 5 szobás
Eladó családi ház, Budakeszi, 5 szobás
380 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 20 437 7028
ReferensVécsey Melinda
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Budakeszi, 5 szobás

340 m2alapterület
5szoba
állapotú
3821 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Budakeszin Makkosmárián önálló kétgenerációs családi ház 3821 m2 -es telekkel .

Csendre vágyik, örök panorámával, a szeretné ha a család többi tagjai is a közelében lakjon de, mégis külön , akkor érdemes először ezt az ingatlant megnézni.
Miért is? ,talán így tudnám megfogalmazni:

Eléggé kíváncsi lettem ,hogy mi fog várni amikor kinyílt a távirányítós utcai kapu ugyanis csak a kertet láttam, de a házat nem. Gyalog mentem az úttól a házig, ez kb 300 lépés volt, úgy nagyjából a felétől már látszott az épület. Mivel a telek enyhén emelkedős , ezért többször visszafordultam ,hogy vajon milyen panoráma látható, már ekkor le lettem nyűgözve ,de azt még elképzelni sem tudtam, hogy a teraszokról milyen látvány fog elém tárulni. Természetesen ez rögtön megfogott ,ezért nem is akaródzott bemenni a házba-ez sem rossz-.
A videó és a képek nem adják vissza ezt a 180 fokban látható csodát, úgyhogy arra hívnám fel a kedves érdeklődők figyelmét, ha Budakeszin keresnek házat ezt nem lehet kihagyni , főleg azért sem ,mert az eladók egyszintes kb 100-120 nm önálló családi házat keresnek Budakeszin, valamint Budapest XII.ker.-ben Fsz-i lakást is.

Az épületről bővebben:
Fsz helyiségei:
-két egységes gépkocsi garázs
-szélfogó, előszoba
-konyha
-az étkező -nappali – könyvtárszoba egy légtérben található, de a nappalit egy szint különbség választja el. A nappaliban egy gyönyörű cserépkályha biztosítja ennek a szintnek a melegét valamint kondenzációs gázkazán radiátoros hőleadókkal és ez biztosítja a meleg vizet is.
-kádas fürdőszoba
-háztartási helyiség zuhanyzóval
- két különálló szoba
-gardrob szoba

Emelet:
-egy kis garzon, itt a burkolások festés és egyéb belső kialakítás hiányzik ezt a részt be kell fejezni ez kb 40 nm
-Egy önálló cirkófűtéses kb 60 nm lakás van még kialakítva -előszoba, konyha étkezővel, nappali, fürdőszoba és még egy szoba került kialakításra.
Ez a szint külön mérőórákkal ellátott.
Jelenleg a felső szint csak külön lépcsőn közelíthető meg, de a szerkezetkész lakás és a Fsz-i előszoba összenyitható egy belső lépcsővel, mivel az építés során itt könnyített födémet alakítottak ki.

Az ingatlan előzetes egyeztetés alapján tekinthető meg.
Az adatok tájékoztató jellegűek

Bővebb és egyéb információért keressenek, mindenkit visszahívok
Szolgáltatok és védek a szlogenem.
Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetőségeken

Etikus ingatlanos és MIOSZ tag is vagyok lehet,-hogy még nem is hallott erről -
Ingatlanirodám Budakeszin van ezért a környező településekkel is foglalkozom :Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenő, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske és ajánlások útján Piliscsév az új terület.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024