Lakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteresLakás eladó Sopron, 84 négyzetméteres
Lakás eladó Sopron, 84 négyzetméteres
67 900 000 Ft
808,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Sopron, 84 négyzetméteres
Lakás eladó Sopron, 84 négyzetméteres
67,9 M Ft
808,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5886
ReferensNémeth Zsolt
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Sopron, 84 négyzetméteres

84 m2alapterület
3szoba
tégla építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Sopron belvárosában, lett eladó egy tágas, modern lakás, amely ideális választás családok számára. Maga a lakás 69 nm alapterületű, 3 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 30 nm-es terasszal. Az ingatlan állapota kiváló, tehermentes, lakói nagy gondott fordítottak az állagmegóvásra. A fűtés gáz (cirko), az amerikai konyhás nappaliban pedig kellemes közösségi tér teremtődik. Az ingatlan egy belvárosi épületben található, amely a központi elhelyezkedésének köszönhetően kiváló közlekedési lehetőségeket biztosít. A környék ellátottsága kiváló, a közlekedési lehetőségek kitűnőek, így könnyen elérhetőek az iskolák, óvodák és a bevásárlási lehetőségek is. A lakás modern kialakítása és a felkapott környék miatt igazi érték.
De, nézzük meg, melyek azok a kívánalmak, amelyeket a lakáskeresők a legtöbbször fogalmaznak meg használt lakás vásárláskor és ezek tükrében, mit is kínál ez az adott lakás?
1. Legyen jó a lokációja!
- Belvárosban, mégis csendes utcában található, mindenhez közel, gyalogosan pár perc alatt minden fontos intézmény, szolgáltatás elérhető. Déli fekvésű, körbefűtött lakás.
2. Ne legyen régi, rendezetlen a társasház!
- A társasház 2007-ben épült, modern, szigetelt épület , rendezett anyagi körülményekkel.
3. Ne kelljen sokat lépcsőzni!
- A lakás - talán a legtöbbek által kedvelt - 1. emeleten található.
4. Lehetőleg legyen 2 hálószoba!
- Ideális elosztású lakás amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba, külön fürdő, wc, kamra elrendezésű.
5. ERKÉLY, terasz legyen!
- A lakáshoz 30 nm ( !!! ) terasz tartozik. ( A terasz nagy részének burkolása éppen folyamatban van. )
6. Parkolás legyen megoldható!
- Az épület alatti mélygarázsban gk. beállóhely + saját, zárható tároló vásárolható a lakáshoz.
7. Ne kelljen sokat költeni rá!
- A lakás építési évének megfelelően, korszerű műszaki paraméterekkel rendelkezik. Az új, 1 éves kondenzációs, kombi gázkazán, a 10 cm-es drivyt hőszigetelés, és a műanyag nyílászárók biztosítják az alacsony rezsit, kedvező fűtés költséget ( 7.500 Ft/hó !!! ) . Az ablakokon redőny található.

Ha szeretne egy tágas, modern lakásban élni a soproni belvárosban, akkor ne habozzon megkeresni! Ha bármilyen kérdése merülne fel, hívjon bizalommal!

Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024