Új Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobásÚj Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobás
Új Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobás
54 500 000 Ft
801,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Új Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobás
Új Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobás
54,5 M Ft
801,5 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 957 6056
ReferensKovács Anita
Telefonálok

Eladó lakás
Új Építésű eladó lakás Siklós, 3 szobás

68 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Új építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Az értékesítés elkezdődött, ha nem akar lemaradni még ma foglalja le újépítésű modern, energiatakarékos, környezetbarát társasházi lakását Siklós város szívében!!

A lakópark lakáskínálata kedvező akár a befektetési céllal vásárlók, akár otthont keresők számára is. A lokációja kitűnő, a belváros gyalog 5 perc alatt megközelíthető, az utcában iskola, közelben egészségügyi ellátás.

Az ingatlan, amit én most a kínálatból Önnek ajánlok az egy földszinti 68nm-es lakás; nyitott nagy légterű amerikai konyha+nappali + 3 hálószoba + fürdőszoba, wc és egy 6 nm-es terasszal.

A tarsasház szerkezete tégla, homlokzaton 14cm vastag szigetelés, tetőn 25cm vastag kőzetgyapot.
Nyílászárók hő és hangszigeteltek, 3 rétegű üveggel, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve.
Fűtése levegő-víz hőszivattyús rendszerű padlófűtés, mely napelemről üzemel, lakásonként külön hőmennyiség mérővel. De nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a meleg vízellátás is ezzel a megújuló energiával történik. Ennek a rendszernek a használatával a lakás rezsiköltsége alacsony, mellette energiatakarékosak, minimalizálja a környezetre gyakorolt negatív hatásokat és maximalizálja az épületek hosszú távú használati értékét.

Az új tulajdonos természetesen a kijelölt kereskedőnél, megadott árig kiválaszthatja a szanitereket, lámpákat, hideg és melegburkolatokat!

Ne hagyja ki, válassza a XXI. századi elvárásainak megfelelő, fenntarthatóság jegyében újonnan épülő siklósi társasházai lakásunkat otthonának!

Ha további információt szeretne akár az építkezés készültségi szintjéről, a felvehető állami támogatásokról, valamint független hiteltanácsadásért keressen bizalommal !

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024