Eladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobásEladó lakás Pécs, 2 szobás
Eladó lakás Pécs, 2 szobás
39 900 000 Ft
712,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Pécs, 2 szobás
Eladó lakás Pécs, 2 szobás
39,9 M Ft
712,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 537 0195
ReferensMáté János Balázs
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Pécs, 2 szobás

56 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálok Pécs, Mecsekoldal-Belváros részén a Hunyadi János úton egy 56 m2-es 2 szobás, 1. emeleti téglalakást.

Az ingatlan jó elrendezésű, minden helyiség külön-külön közelíthető meg. A kisebb szobában található egy galéria is, mely 2,8 m2, alatta egy megközelítőleg ugyanakkora gardrób kapott helyet.

Az ingatlant 2018-ban újították fel, ekkor kapott új burkolatot az előszoba, konyha, illetve a fürdőszobában a szaniterek cseréje is megtörtént. A víz- és a villanyvezeték hálózat is ekkor lett felújítva.

A hőszigetelt külső műanyag nyílászárók beépített redőnnyel vannak ellátva, a belső nyílászárók pedig fából készültek, beleértve a bejárati ajtót is.

A lakás melegét a 2 szobában található gázkonvektor, a fürdőszobába beépített elektromos padlófűtés, és 2 db hűtő-fűtő klíma biztosítja.

Parkolási lehetőség a ház előtt megoldott.

A lépcsőházból egy közös használatú kertbe léphetünk ki, amin csupán egy másik lakással osztozhatunk. Itt található egy 2 m2 es saját tároló is.

Az ingatlan tehermentes, a vételár összegét megfizetését követően birtokba vehető.

Hívjon bizalommal, tekintse meg és tegyen egy ajánlatot!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024