Komló eladó lakásKomló eladó lakásKomló eladó lakásKomló eladó lakásKomló eladó lakásKomló eladó lakásKomló eladó lakásKomló eladó lakásKomló eladó lakásKomló eladó lakásKomló eladó lakás
Komló eladó lakás
16 990 000 Ft
298,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Komló eladó lakás
Komló eladó lakás
17 M Ft
298,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5736
ReferensKovács János
Telefonálok

Eladó lakás
Komló eladó lakás

57 m2alapterület
3szoba
panellakás

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Komlón a Belvárosban /Dózsa Gy U/ egy 4/4 emeleti, 2 és fél szobás, felújítandó lakás eladó. Fűtés távhő egyéni méréssel. Fürdőszobában zuhany kabin van.
Mindenhez közel, találhatók élelmiszerboltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, óvoda, játszótér, város központ stb.
Komló mellet található a ma már egyre népszerűbb Sikonda, ahol gyógy-- és wellness fürdő, horgásztó, erdei tornapálya, kirándulási lehetőség áll rendelkezésre. Tágabb környezetében több, ugyancsak gyógyvizeiről ismert település van, és a Mecsek vidéke számos egyéb szabadidős lehetőséget biztosít mindenki számára.
Felmerülhet a kérdés, hogy vajon megéri-e lakást venni Komlón. Közel van Pécs (20 km), rengeteg a zöld terület, van kórház, színház, szuper- és Hipermarket, horgásztó, fürdő, uszoda; aktív a civil és sportélet.

Nézze meg jó vétel. Hívjon most.

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk! H485696

Komló Belváros 2+1 szoba 57 nm lakás eladó!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024