Komló 2 szobás lakás eladóKomló 2 szobás lakás eladóKomló 2 szobás lakás eladóKomló 2 szobás lakás eladóKomló 2 szobás lakás eladóKomló 2 szobás lakás eladóKomló 2 szobás lakás eladóKomló 2 szobás lakás eladóKomló 2 szobás lakás eladóKomló 2 szobás lakás eladóKomló 2 szobás lakás eladóKomló 2 szobás lakás eladóKomló 2 szobás lakás eladóKomló 2 szobás lakás eladó
Komló 2 szobás lakás eladó
15 590 400 Ft
338,9 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Komló 2 szobás lakás eladó
Komló 2 szobás lakás eladó
15,6 M Ft
338,9 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 520 9445
ReferensKiss Csaba
Telefonálok

Eladó lakás
Komló 2 szobás lakás eladó

46 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínáljuk ezt a napfényes lakást Komló legkedveltebb, szilvási városrészében.

A lakás egy igényesen karbantartott (frissen festett, nyílászárói műanyagra cseréltek, szigetelt) lépcsőház része, amely otthonos légkört kínál leendő tulajdonosának.
Parkolni a ház előtt, vagy a közelben lévő parkolóban lehetséges.
A lakás tágas és világos, köszönhetően a jó fényviszonyoknak és a kedvező tájolásnak.
A nappaliból nyíló hatalmas erkély és a hálószoba ablakai is csendes, zöldellő részre nyílnak, így garantált a friss levegő és a nyugodt pihenés.

Az ingatlan ideális választás azok számára, akik egy nyugodt, kertvárosi környezetben szeretnének élni, azonban nem szeretnének lemondani a város nyújtotta kényelmekről.
A lakás kiválóan alkalmas egyedülállóknak és kis családoknak is, akik értékelni tudják a csendet, a tisztaságot és a természet közelségét.

A környék bővelkedik zöld területekben, parkokban és kiránduló helyekben, így a természet és a friss levegő kedvelőinek is tökéletes választás.

Ha kérdése van hívjon, ha érdekli jöjjön és megmutatom!

40000 EUR

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024