Komló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobásKomló lakás eladó, 2 szobás
Komló lakás eladó, 2 szobás
15 590 400 Ft
338,9 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Komló lakás eladó, 2 szobás
Komló lakás eladó, 2 szobás
15,6 M Ft
338,9 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 741 0277
ReferensT
Telefonálok

Eladó lakás
Komló lakás eladó, 2 szobás

46 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínáljuk ezt a napfényes lakást Komló legkedveltebb, szilvási városrészében.A lakás egy igényesen karbantartott (frissen festett, nyílászárói műanyagra cseréltek, szigetelt) lépcsőház része, amely otthonos légkört kínál leendő tulajdonosának.Parkolni a ház előtt, vagy a közelben lévő parkolóban lehetséges.A lakás tágas és világos, köszönhetően a jó fényviszonyoknak és a kedvező tájolásnak. A nappaliból nyíló hatalmas erkély és a hálószoba ablakai is csendes, zöldellő részre nyílnak, így garantált a friss levegő és a nyugodt pihenés.
Az ingatlan ideális választás azok számára, akik egy nyugodt, kertvárosi környezetben szeretnének élni, azonban nem szeretnének lemondani a város nyújtotta kényelmekről. A lakás kiválóan alkalmas egyedülállóknak és kis családoknak is, akik értékelni tudják a csendet, a tisztaságot és a természet közelségét. A környék bővelkedik zöld területekben, parkokban és kiránduló helyekben, így a természet és a friss levegő kedvelőinek is tökéletes választás.Hívjon!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024