Pécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-benPécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-ben
Pécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-ben
64 990 000 Ft
631 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
Pécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-ben
Pécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-ben
65 M Ft
631 E Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
+36 70 387 8032
ReferensJoósné Fejes Zsuzsanna
Telefonálok

Eladó sorház
Pécs 3 szobás sorház eladó az Angster József utcában 2-ben

103 m2alapterület
3szoba
állapotú
200 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó sorház leírása Jelentem a hirdetést

Mecsekoldalban a belvárosban felett az Angster utcában nagyon jó elosztású sorházi ingatlan nem szélső tagja eladó. Az 1970 években épült ingatlan a 90-es években felújításra került.
A 2 szinten a lakóterület 103 nm , ezen kívül az épület déli oldaláról is megközelíthető garázs és tároló áll rendelkezésre összesen 40 nm-en.
Az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó, közelben buszmegálló található, de a városközpont gyalogosan is 10 perc alatt elérhető, a ház előtt kialakított ingyenes parkoló van.
A sorház előtt a főbejáratnál kisebb zöld felület lett kialakítva, míg a ház mögött a garázsok előtt még minden tulajdonos számára van egy gépkocsi beálló.
A lakás földszintjén a bejárat mellett balra egy wc kézmosóval, jobbra az emeletre vezető lépcső található.
Az előszobából nyíló konyha átadópulttal lett kialakítva, így nyitott a tér a nappali felé.
A déli tájolású nappali teljes hosszában egy nagy terasz kapott helyet.
Az emeleten található a kádas fürdőszoba wc-vel, és a folyósóról nyíló két külön bejáratú hálószoba. A déli fekvésű szobából egy nagy erkélyre jutunk.
Az alagsorban nagy tároló és az épület hátsó részéről is megközelíthető automata kapus nagy garázs található, mellette szauna és egy iroda lett kialakítva.
Lehetőség van az iroda megszüntetésével még egy garázs létrehozására.
A szobákban kiváló minőségű parketta, a többi helyiségben járólap található.

Az ingatlan jó állapotú, folyamatosan karbantartott. A nyílászárók műanyagok, a fűtést gázkazán biztosítja.


Frekventált helyen, jó állapotú, jó megközelítésű ingatlan .
Ha felkeltettem az érdeklődését, a felmerülő kérdésekre az alábbi telefonon állok rendelkezésére .

Iár: 64,9 M Ft érd: 70/3878-32
Az ingatlan azonnal birtokba vehető!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
  • erkély
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024