Zalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteresZalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteres
Zalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteres
125 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
Zalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteres
Zalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteres
125 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
+36 70 668 8227
ReferensMagyar Tenger Ingatlaniroda Kft.
Telefonálok

Eladó családi ház
Zalaegerszegi eladó családi ház, 3 szobás, 111 négyzetméteres

111 m2alapterület
3szoba
Újszerű állapotú
561 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Varázslatos családi ház, a „fa anyagok tökéletes harmóniája” jeligére!
Eladásra kínálok Zalaegerszeg Jánkahegyi részén, közel a belvároshoz, jó közlekedéssel és infrastruktúrával bíró, 561nm-es telken álló, 2012-2013-ban épült, tégla falazatú 111 nm-es, nappali + 2 hálószobás, klímás, fa thermo nyílászárós, cirkó fűtéses, elektromos redőnnyel felszerelt, tökéletes és makulátlan állapotban lévő, tulajdonos által alig használt családi házat, garázzsal.
A házat tulajdonosa álmodta- és építtette meg, egyedileg tervezett és profin kivitelezett, minőségi, egységesen összhangban lévő bútorokkal rendeztette be, melyek megegyezés tárgyát képezik.
A téglából épült családi ház kívülről szigetelve és színezve lett, valamint mészkő burkolatot kapott, a tető piros agyagcseréppel fedett. A biztonsági bejárati ajtón belépve egy előszobába érünk, ahonnan külön az étkezőbe, egy vendég mosdóba és a garázsba érhetünk el.
A ház fekvése déli, így egész nap élvezhetjük a napfényt. Az étkezőbe érve világos, kellemes, otthonos érzés fogad minket, a ház egészében az ablakoktól a bútorokon át a mennyezetig tölgy, éger- és fenyőfa egyvelege mind színvilágában, mind kialakításában harmonizálnak.
A kényelmes és világos nappaliban található a cserépkályha, melyet soha nem használtak, így ez is újszerű állapotnak örvend. A 65nm-es félköríves teraszra három helyiségből is ki lehet menni, mérete lehetővé teszi, hogy baráti/családi összejövetelek helyszínéül szolgáljon, az étkező felőli része üvegtetővel fedett.
A tolóajtóval rendelkező, hölgyek/háziasszonyok által legtöbbet használt konyha helyiség méretének köszönhetően könnyen el lehet készíteni egy nagyobb családi összejövetelre készült ételeket is, a pakolást az ebből nyíló kamra könnyíti meg. A konyhabútor szintén egyedi tervezéssel készült, beépített mosogatógéppel, tűzhellyel, és csapódásgátló fiókokkal/szekrényekkel.
A két háló külön nyíló, a kettőt összekötő folyosón egy hatalmas gardróbszekrény található, valamint innen nyílik a háztartási helyiség és a fürdőszoba is. A fürdőben hidromasszázs kád, épített zuhanyzó, valamint egy wc is helyet kapott. A háztartási helyiségen található meg a mosó- és szárítógép, a cirkókazán és a napaelemkiállás is.
Az előtérből is elérhető fűtött garázs és egy tároló kapcsolódik a házhoz, valamint a kertben egy külön kis tároló faház található.
Műszaki:
Az újszerű házban 3 légkamrás fa thermo ablakok és biztonsági tolóajtók vannak beszerelve, elektromos redőnnyel ellátva.
A melegvízről és a ház melegéről egy korszerű gáz cirkó kazán gondoskodik, így fűtésszámla rendkívül alacsony ~ 20.000 ft/hó. Alternatívaként a cserépkályha is használható, és a napelemhez is előkészült tulajdonosa, a kiállások elkészültek.
A ház riasztóval és klímával felszerelt.
Infrastruktúra:
A közelben megtalálható számos kisebb bolt, gimnázium és kórház/gyógyszertár, autóval számos bevásrlási lehetőség Zala Pláza.
Közlekedés:
Kocsival a belváros 2 perc, közelben helyi és távolsági buszok megállója, valamint pár perces sétával elérhető a vonatállomás is.
Turizmus:
Akik szeretnék megismerni a várost, illetve környezetüket, azoknak ajánlom a Göcseji Múzeumot, a Göcseji Falumúzeumot, a Csácsi Arborétumot, Azáleás völgyet, valamint kisebb autóúttal elérhető a Zalaszántói Sztúpa, a kemendi várrom, valamint a Balaton és környéke és számos látnivaló is.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Magyar Tenger Ingatlaniroda Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024