Eladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház PécsEladó 4+1 szobás családi ház Pécs
Eladó 4+1 szobás családi ház Pécs
86 000 000 Ft
722,7 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Eladó 4+1 szobás családi ház Pécs
Eladó 4+1 szobás családi ház Pécs
86 M Ft
722,7 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 30 396 6682
ReferensMéhes Anita
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 4+1 szobás családi ház Pécs

119 m2alapterület
4 és fél szoba
Újszerű állapotú
350 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Gyönyörű kétgenerációs családi ház, központi elhelyezkedéssel, közel iskolákhoz, bevásárlóközpontokhoz, tömegközlekedéshez. Az ingatlan lehetővé teszi két generáció számára a kényelmes együttélését, két külön lakrésszel, külön bejárattal biztosítva a magánéletet. A házat kádárkockából bővítették ki, az utca fronton egy szint ráépítéssel, a ház hátsó részén alsó, felső szinttel bővítették. A felső szintek és a hátsó épület egy lakrészt szolgál, felújított állapotban van, szigetelve lett. A földszinti konyha 10 nm-es, akár 6 személy étkezésére is alkalmas, távol esik a többi szobától, így a főzési zajok nem zavarják a pihenni vágyókat. A WC és a terasz szintén az alsó szinten kapott helyet. A konyha fölött egy szint eltoláson található egy félszoba, ami tökéletesen alkalmas dolgozószobának vagy hálószobának is. A szoba ablakai 60*120 cm-esek, amik pár éve lettek műanyagra cserélve. 2 db 16nm-es egész szoba és egy tágas nappali, külön fürdő a felső szinten helyezkedik el. A lakás különlegességei a boltíves ablakok, amiket 15 éve cseréltek ki. A szobák szalagparkettával burkoltak. A padláson kőzetgyapot hő- és hangszigetelést helyeztek el a felső szint építésénél. A ház északi oldala egészében szintén szigetelt. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.

Az alsó lakás az 1950-es években épült, a bővítéseket 1984-ben végezték el. A berendezés és az állapot régebbi képet mutat, de állapota lakható. Parketta 9 éve lett cserélve. Ez a lakrész felújításra, korszerűsítésre szorul, nyílászárók és villany vezetékek az 1970-es évek elején cserélve lettek. Ide tartozik két, egymásból nyíló szoba, konyha, fürdő, WC, spájz, tároló. Tökéletes lehetőség, akár irodának, vagy egy másik generáció részére. A házhoz épült egy 18nm-es aknás garázs és kinti tároló is. A ház alatt 30nm-es pince helyezkedik el, kitűnő tárolásra, vagy akár hobbi szoba kialakítására. Itt kapott helyet a gázkazán , ami a lakások fűtését biztosítja. A nagy udvar ideális gyerekek számára, családi eseményekhez. Az alsó szint 96 nm, a hozzáépített rész a felső szinttel együtt 119nm területű.
Víz, villany külön rendszeren van, csak a gáz közös, melyről a fűtés történik.
Az egész telek a házzal és a garázzsal együtt 499nm alapterületű. Parkolni az utcában és a ház előtt is ingyenesen lehet.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024