Pécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobásPécs családi ház eladó, 5 szobás
Pécs családi ház eladó, 5 szobás
135 000 000 Ft
843,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Pécs családi ház eladó, 5 szobás
Pécs családi ház eladó, 5 szobás
135 M Ft
843,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 537 0195
ReferensMáté János Balázs
Telefonálok

Eladó családi ház
Pécs családi ház eladó, 5 szobás

160 m2alapterület
5szoba
Felújított állapotú
492 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Képzeld el, hogy minden reggel arra ébredhetsz, hogy a patak csobogása hallatszik az udvar végéből, és a Mecsek panorámája ölel át. Ez az otthon, amit mindig is szerettél volna. Egy hely, ahol a nyugalom és a kényelem találkozik, és ahol minden részlet gondosan átgondolt.

Ez az ingatlan Pécs-Ürög városrész csöndes utcájában található.

A 492 m2-es, összközműves telken elhelyezkedő ház 160 m2-es.

Helyiséglistája: Nappali, konyha-étkező, 2 fürdőszoba+wc, gépészeti helyiség-mosókonyha, 3 hálószoba + egy az udvarból megközelíthető dolgozószoba/vendégszoba/wellness részleg.

Műszaki tartalom:
A ház melegét gázkazán biztosítja. Teljes gépészete is új. Az alsó szinten hideg téli napokon a padlófűtést élvezhetjük, míg felső szinten pedig radiátoros fűtés melegíti fel az Otthont.
A nyári forró napokon nagy teljesítményű hűtő-fűtő klímáknak hála kellemesen hűvös lesz majd a ház, amikor az ajtaján belépünk.

A szigetelés és a korszerű műszaki megoldások miatt nagyon kedvező az ingatlan fenntartása. Ám ha tovább szeretnénk csökkenteni a költségeket, a napelemes vagy hőszivattyús rendszer kiépítésére adott a lehetőség.

Extrák:
-Kiállás az elektromos autó töltőhöz,
-Autómata öntözőrendszer,
-Elektromos kapunyitó

Az ingatlan tehermentes és a teljes vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető.

Tekintse meg ezt a házat, és legyen részese egy olyan élménynek, ami a kényelem és a modernség tökéletes találkozása!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024