Pákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteresPákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteres
Pákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteres
99 000 000 Ft
961,2 E Ft/m2
  • 29 fotó
  • Térkép
Pákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteres
Pákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteres
99 M Ft
961,2 E Ft/m2
  • 29 fotó
  • Térkép
+36 70 329 5030
ReferensWollein Attila
Telefonálok

Eladó családi ház
Pákozdi eladó családi ház, 3+1 szobás, 103 négyzetméteres

103 m2alapterület
3 és fél szoba
1574 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Nyugodt, csendes környezetre vágyik a munkanapok rohanása után, de ne legyen messze Budapesttől? Szeretne madárcsicsergésre ébredni és gyönyörű panorámát nézegetve kávézni a teraszon? Esténként gyönyörködni a Velencei-tó körüli fényekben egy pohár borral a kezében? És ehhez ne kelljen építkezéssel és mesteremberekkel bajlódnia?

Ha igen, akkor Önre vár ez a csodálatos, 103 négyzetméteres családi ház a festői szépségű pákozdi hegyoldalban, minden közművel ellátott belterületi telken, de mégis természetközeli helyen. Családi háznak, vagy akár nyaralónak is ideális. Ide tényleg csak költözni kell! Nincs átmenőforgalom sem. Errefelé, csak az utcában levő pár ház lakója vagy a látogatóik járnak.

A ház három szintes. A pinceszinten található egy 20 négyzetméteres garázs, ami jelenleg tárolóként funkcionál és egy konditerem. A földszinten egy napos, hatalmas amerikai konyhás nappali, külön panorámás étkezővel, valamint egy félszoba, egy fürdőszoba plusz egy wc. Az étkezőből közelíthetjük meg a fedett erkélyt. A nappaliból vezet egy csodás lépcső az emeletre, ahol két hálószoba és az egyikből nyíló kis dolgozószoba képezi a külön birodalmat.

A ház, egy 1574 négyzetméteres, zöldövezetben elhelyezkedő telken fekszik, ami kellően zárt az udvaron és környezetben levő növényzetnek köszönhetően. A parkosított udvar is rejteget különlegességeket. Itt található egy fedett kiülő, ami korábban „wellness részleg” -ként funkcionált, amikor még egy jacuzzi helyezkedett el benne. Akár ismét elláthatja ezt a funkciót.
Megemlíteném még a napozóteraszt, melegvizes zuhanyzóval, vagy a ház mögötti műfüves fedett teraszt, ami családi-baráti összejövetelek kedvelt helyszíne lehet.

Található még egy kb 40 négyzetméteres alap, ami további önálló lakrész építéséhez van előkészítve, teljes közmű kiállásokkal. De akár egy medence is elhelyezhető rajta, vagy a helyén. A kertben öntözőrendszer is kialakításra került.

A házat 2017-ben építették egy korábbi zsaluzott beton falú pincét használva alapnak. A falazat könnyűszerkezetes technológiával készült összesen 30 centiméter szigeteléssel. A nyílászárók fából készültek és a legkorszerűbb energiatakarékossági előírásoknak is megfelelnek. Szúnyoghálóval és redőnyökkel vannak ellátva. Ebből a két teraszajtó, motoros redőnnyel.
Az építés során minőségi alapanyagok kerültek felhasználásra: Rehau vízszerelvények, Hansgrohe csaptelepek, Ikea gardróbok.
Az egyedileg készített konyhabútor minden szükséges géppel fel van szerelve, amik értelemszerűen itt maradnak és a következő háziasszony munkáját fogják megkönnyíteni: mosogatógép, mosógép és hűtő is.

Az elektromos ellátás 3 fázisú, összesen 60 Amper terhelhetőséggel. A villamos áram felhasználást egy 3,5 kW teljesítményű napelemes rendszer segít mérsékelni. A ház fűtése energiatakarékos norvég fűtőpanelekkel és egy 3,5 kW-os inverteres Gree hűtő-fűtő klímával történik. Alternatívaként egy 2017-es rakású cserépkályha is alkalmas fűtésre, ami eddig csak alkalomszerűen volt csak használva. A ház riasztóval felszerelt.

A minőségi anyagok használatát még lehetne sorolni, de inkább érdemes közelebbről is megnézni és a saját szemükkel meggyőződni róla.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A Velencei tó pár perces autóúttal megközelíthető, de Budapest és a Balaton is csak 20-30 perc, hiszen az autópálya is pár percnyire van. A napi ingázáshoz tökéletes. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy ilyen nyugodt vidéki családi házban. Autókkal a ház előtti térkövezett részen lehet parkolni a távirányítós kapuval védett udvarban.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének építkezéssel és mesteremberekkel bajlódni és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Aki megnézi, az biztosan beleszeret!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024