Eladó családi ház, Gyula, 3 szobásEladó családi ház, Gyula, 3 szobásEladó családi ház, Gyula, 3 szobásEladó családi ház, Gyula, 3 szobásEladó családi ház, Gyula, 3 szobásEladó családi ház, Gyula, 3 szobásEladó családi ház, Gyula, 3 szobásEladó családi ház, Gyula, 3 szobásEladó családi ház, Gyula, 3 szobásEladó családi ház, Gyula, 3 szobás
Eladó családi ház, Gyula, 3 szobás
25 500 000 Ft
245,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Gyula, 3 szobás
Eladó családi ház, Gyula, 3 szobás
25,5 M Ft
245,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 942 7652
ReferensNagy János
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Gyula, 3 szobás

104 m2alapterület
3szoba
412 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Az ingatlan kizárólag haszonélvezeti joggal terhelve eladó, a haszonélvezők továbbra is életvitelszerűen lakói maradnak a háznak, így az ingatlan vételára is e szerint alakult. Befektetés céljából egy remek lehetőség.

Ezen feltételek alapján eladásra kínálom Gyulán az Újvároson található 104 m2 alapterületű vegyes falazatú 3 szobás ingatlant, mely az elmúlt évek során teljes belső felújításon esett át. Ez az átalakítás magában foglalta a helyiségek aljzatbetonozását és vízszigetelését, a fűtésrendszer korszerűsítését, új műanyag nyílászárók beépítését, a teljes elektromos hálózat cseréjét, az álmennyezet kialakítását és a födém hőszigetelését. A ház aláfalazása, annak szigetelése, valamint a tetőszerkezet megerősítése is kivitelezésre került.
A ház melegéről és meleg víz ellátásáról kombi gázkazán gondoskodik, ezen kívül egy hűtésre és fűtésre alkalmas klímaberendezést is megtalálhatunk! Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően boltok, gyógyszertár, közintézmények szinte karnyújtásnyira találhatóak, a belváros pár perc gyaloglással könnyen elérhető.
Az elkerített, rendezett telek mérete 412 m2, amelyen helyet kapott egy garázs és egy kisebb melléképület is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szépen felújított vegyes falazatú családi ház, mely az Újváros frekventált részén található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024