Eladó, Ercsi, 7 szobásEladó, Ercsi, 7 szobásEladó, Ercsi, 7 szobásEladó, Ercsi, 7 szobásEladó, Ercsi, 7 szobásEladó, Ercsi, 7 szobásEladó, Ercsi, 7 szobásEladó, Ercsi, 7 szobásEladó, Ercsi, 7 szobásEladó, Ercsi, 7 szobásEladó, Ercsi, 7 szobásEladó, Ercsi, 7 szobásEladó, Ercsi, 7 szobás
Eladó, Ercsi, 7 szobás
31 900 000 Ft
132,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó, Ercsi, 7 szobás
Eladó, Ercsi, 7 szobás
31,9 M Ft
132,9 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 771 3813
ReferensFerkócza Erika
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Ercsi, 7 szobás

240 m2alapterület
7szoba
Felújított állapotú
1101 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

ALKALMI VÉTEL!

TÖBB GENERÁCIÓ RÉSZÉRE VAGY BEFEKTETŐKNEK BÉRBEADÁSRA!

BEFEKTETÉSI CÉLLAL KERESŐK SZÁMÁRA IS IDEÁLIS VÁLASZTÁS LEHET!
A KÖRNYÉKEN EGYRE NAGYOBB A KERESLET NAGYNÉRETŰ BÉRBE VEHETŐ INGATLANOK IRÁNT IGEN MAGAS ÁRON. A TELKEN AKÁR TOVÁBBI SZÁLLÁSOK KALAKÍTÁSA IS LEHETSÉGES KONTÉNERHÁZAK TELEPÍTÉSÉVEL IS.
A néhány kilométerre található Iváncsán több száz vendég munkás elhelyezését a környező településeken tudják megoldani. Ebben az ingatlanban min.14-18 fő elhelyezhető, személyenként átlagosan 60-70 ezer forintért!!

ERCSIBEN 1990- BEN ÉPŰLT 240 NM-ES KÉT BEJÁRATTAL RENDELKEZŐ DUPLAKOMFORTOS TÖBB GENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSÉRE IS ALKALMAS 2 SZINTES CSALÁDI HÁZAT KÍNÁLOK ELADÁSRA MELY 1100 NM-ES TELKEN TALÁLHATÓ.


A tulajdonosok külföldre költöznek, ezért sürgőssé vált az eladás.

2022-ban megkezdett felújítás, átalakítás során az víz és elektromos hálózat, valamint a nyílászárók cseréje az egész ingatlanban megtörtént. A tető kőzetgyapottal van szigetelve, zsindelyes fedéssel látták el.
Az ingatlan szinteltolásos nagyon jó elrendezésű. Nagy családosok vagy több generáció részére is jól szeparált életteret biztosít
.
A felső szinten lépcsőház, közlekedő gardrób 4 tágas lakószoba fürdőszoba és egy amerikai konyhás nappali található, 2 szobából terasz kapcsolattal.
Az alsó szinten előszoba amerikai konyhás nappali, közlekedő 2 nagy lakószoba fürdőszoba, kazánház és a garázs található.

A felső szinten a felújítási munkálatokat már elkészültek. Ezt a szintet az ingatlan értékesítésig átmenetileg bérbeadással hasznosítják a tulajdonosok.
Az alsó szinten a felújítási munkálatok félbe maradtak, a fürdőszobai hideg burkolat konyha és a szobák burkolatának és külső homlokzat színezésének befejezése az új tulajdonosra vár.

A telek hátsó részében jó állapotú rendezett cserépfedésű melléképületek is vannak, amelyek állattartásra is alkalmasak. Szép szabályos telek, kb.16 nm-es utcafronttal néhány termő gyümölcsfával, méreténél fogva egy méretes konyhakert kialakítása is bőven jut hely.

Vasútállomás és bevásárlási lehetőség 5-8 perces sétával elérhető.

BEFEKTETÉSI CÉLLAL KERESŐK SZÁMÁRA IS IDEÁLIS VÁLASZTÁS LEHET!
A KÖRNYÉKEN EGYRE NAGYOBB A KERESLET NAGYNÉRETŰ BÉRBE VEHETŐ INGATLANOK IRÁNT IGEN MAGAS ÁRON. A TELKEN AKÁR TOVÁBBI SZÁLLÁSOK KALAKÍTÁSA IS LEHETSÉGES KONTÉNERHÁZAK TELEPÍTÉSÉVEL IS.

Bővebb információért kérem keressen a hét bármely napján. Rugalmasan megtekinthető! Jöjjön el nézze meg, ha lát benne fantáziát tegyen ajánlatot!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK! NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLAN FINANSZÍROZÁSÁHOZ EGYEDÜLÁLLÓ HITELKONSTRUKCIÓ, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS! Szakértő kollégánk.13 bankkal áll kapcsolatban Kérje személyre szabott ajánlatunkat.
Ha új ingatlan vásárlásához a meglévő ingatlanát szeretné értékesíteni, abban is szeretném felajánlani a közreműködésemet, számos kereső ügyfelünk van.

További szolgáltatások: Igény esetén kedvező feltételekkel ügyvédi közreműködést biztosítunk ügyfeleinknek! Ingatlan értékbecslő, statikus, energetikus, referenciával rendelkező generál kivitelező, lakberendező.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást. Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét, nyilatkozat aláírásával nyugtázza.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023