Családi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteresCsaládi ház eladó Baks, 82 négyzetméteres
Családi ház eladó Baks, 82 négyzetméteres
30 200 000 Ft
368,3 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Baks, 82 négyzetméteres
Családi ház eladó Baks, 82 négyzetméteres
30,2 M Ft
368,3 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 427 9422
ReferensJéga-Szabó Gábor
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Baks, 82 négyzetméteres

82 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú
2174 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Baks belterületén kihasználatlanság miatt családi ház gazdasági épületekkel eladó

--- Please scroll down for English ---

Ez a 82 m2-es lakóház az 1960-as években épült, de 1994 és 2000 között alapos felújításon esett át, beleértve a szigetelést és a tető teljes cseréjét. Az elektromos hálózat és a fűtési rendszer is cserélve lett, új hideg-és melegburkolatok valamint műanyag nyílászárók kerültek beépítésre.
A vegyes falazatú ház 80 cm vastag vert falakkal valamint a később hozzáépített tégla falakkal hűvös nyári napokon és hideg téli estéken is kiváló hőszigetelést nyújt.
A fedett autóbeálló és a garázs lehetővé teszi autók tárolását és védelmét az időjárás viszontagságaival szemben.

Az igazi különlegességet az ingatlanhoz tartozó gazdasági épületek jelentik, melyek számos lehetőséget rejtenek magukban. A 150 m2-es modern istálló karámmal, három boxszal és tíz állással rendelkezik, és akár versenylovak tartására is ideális. Az ingatlanon van ezen kívül egy 110 m2-es terménytároló és terményfeldolgozó épület, melyben egy 20 kW-os, 3 fázisú, 48 kalapácsos nagy teljesítményű terménydaráló van beüzemelve.

Az ingatlanon emellett számos egyéb kiegészítő épület is megtalálható, mint például disznóólak mintegy 100 négyzetméteren, csirkeól, nyitott takarmánytároló és góré. Ezen kívül egy ásott kút és 23 jól termő gyümölcsfa (alma, birs, sárgabarack, őszibarack, körte, szilva, füge) szolgálja majd az ingatlan jövőbeli gazdáját.

Az épületek és az egész terület tökéletesen karbantartott és gondozott, így az ingatlan azonnal költözhető.

A telek a helyi építési szabályzat alapján akár ketté is osztható, ezért akár befektetési lehetőségként is számításba vehető.

Szegedi lakásra történő csere is megoldható értékegyeztetéssel.

Kérdés vagy időpont egyeztetés esetén keressen bizalommal!
Jéga-Szabó Gábor


Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes CSOK és hitelügyintézést, valamint ingatlanvásárlás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024