Lakás kiadó Debrecen, a Hortobágy utcában, 35 négyzetméteresLakás kiadó Debrecen, a Hortobágy utcában, 35 négyzetméteresLakás kiadó Debrecen, a Hortobágy utcában, 35 négyzetméteresLakás kiadó Debrecen, a Hortobágy utcában, 35 négyzetméteresLakás kiadó Debrecen, a Hortobágy utcában, 35 négyzetméteresLakás kiadó Debrecen, a Hortobágy utcában, 35 négyzetméteresLakás kiadó Debrecen, a Hortobágy utcában, 35 négyzetméteresLakás kiadó Debrecen, a Hortobágy utcában, 35 négyzetméteresLakás kiadó Debrecen, a Hortobágy utcában, 35 négyzetméteres
Lakás kiadó Debrecen, a Hortobágy utcában, 35 négyzetméteres
90 E Ft/hó
2,6 E Ft/hó/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Lakás kiadó Debrecen, a Hortobágy utcában, 35 négyzetméteres
Lakás kiadó Debrecen, a Hortobágy utcában, 35 négyzetméteres
90 E Ft/hó
2,6 E Ft/hó/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 30 935 8700
ReferensKaracs Ildikó
Telefonálok

Kiadó lakás
Lakás kiadó Debrecen, a Hortobágy utcában, 35 négyzetméteres

35 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KIADÓ lakás a Hortobágy u. Kitűnő állapotú, egyetemekhez közeli (2-es villamos megállója csupán két perc séta), csendes környezetben lévő, 35 m2-es, másfél szobás lakás önmagára és környezetére egyaránt igényes, nem dohányzó bérlő(k)nek hosszútávra, bútorozva, gépesítve, akár számlaképesen azonnali költözéssel kiadó.
A lakás nagyobbik szobája egyedi tervezésű, exkluzív minőségű bútorokkal berendezett. A félszobában is új bútorok szolgálják a kényelmet. A háztartási gépek: új, energiatakarékos automata mosógép, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely.
A 2. emeleti, középső lakás ideális elhelyezkedésű, hiszen minden oldalról fűtött, így az új, műanyag nyílászárók és a külső szigetelés mellett ez is hozzájárul az igen alacsony díjú, mért távfűtéshez (télen kb. 14 ezer, nyáron kb. 8 ezer Ft/hó). A további rezsitételek is kedvezőek: közös költség: 12 ezer Ft/hó, a gáz átalány (gáztűzhelyhez): kb. egyezer Ft/hó - vannak, akik ezen „állítják" elő a fürdéshez, főzéshez, takarításhoz szükséges meleg vizet, hiszen nem kerül további plusz költségbe. A víz, villany díja nyilván fogyasztásfüggő.
A bejárati ajtó 16 ponton záródó, új, biztonsági ajtó, ami még tovább növeli a biztonságérzetet, s remekül szigetel is.
Az épületgépészet (villanyvezetékek, csövek) az elmúlt években lett cserélve, felújítva.
A 2017-ben felújított és hőszigetelt tízemeletes társasház rendezett lépcsőházzal és rendes, csendes lakókkal rendelkezik, ahol a lakáshoz közös használatú pincerekesz is tartozik.
Ár: 90.000.-/hó + rezsi. 2 havi kaució!
Ideális lakó: dolgozó fiatal, vagy fiatal, dolgozó pár.
Amennyiben a fentiek és a mellékelt képek alapján úgy érzi, hogy boldogan élne itt, kérem hívjon.

  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 2.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019