Eladó telek BudaörsEladó telek BudaörsEladó telek BudaörsEladó telek BudaörsEladó telek BudaörsEladó telek BudaörsEladó telek BudaörsEladó telek BudaörsEladó telek BudaörsEladó telek Budaörs
Eladó telek Budaörs
109 000 000 Ft
111,1 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó telek Budaörs
Eladó telek Budaörs
109 M Ft
111,1 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 437 7028
ReferensVécsey Melinda
Telefonálok

Eladó telek
Eladó telek Budaörs

981 m2alapterület

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Szeretne Ön mindennap erre a látványra ébredni?
Ön dönti el, hogy a hálószobáját a Törökugrató sziklájára, vagy a Csiki hegyekre tervezi!
A Csiki dűlő legkedveltebb utcájának egyik legutolsó KÖRPANORÁMÁS telke vált most eladóvá, reális áron!
A telek déli fekvésű, Lke-4/o övezetbe tartozik, 15 %-os, oldalhatáros beépíthetőséggel. 2 rendeltetési egység helyezhető el rajta, családi ház, vagy ikerház építésére egyaránt alkalmas. Jelenleg egy kb. 230 nm-es, - az építési hatóság által jóváhagyott - családi házra vonatkozó, részletes kiviteli tervvel rendelkezik, melynek átadása külön megállapodás kérdése.
Telken belül víz és gáz van bekötve, a villany a régi gazdasági épület bontásakor ki lett kötve, de közvetlenül a telek előtt van az oszlop, bármikor ismét beköthető. A csatorna szintén közvetlenül a telek előtt az utcán található.
A telken van még egy téglából épült, tároló, mely felújítás után -az utcáról közvetlenül behajtva- gépkocsibeállóként használható.
6-8 perc sétával elérhető a főút, ahol a budaörsi buszjáratok, éttermek, cukrászdák kínálnak élénk közösségi életet. De ha csendre, nyugalomra vágyik, perceken belül a Csiki-hegyek erdejében tlaálhatja magát!
A hely a BÉKE SZIGETE, ne várjon sokáig a megkereséssel, nehogy lemaradjon!

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024