Lakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteresLakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteres
Lakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteres
518 E Ft/hó
3,8 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Lakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteres
Lakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteres
518 E Ft/hó
3,8 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Lakás kiadó Budapest, 135 négyzetméteres

135 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XII. kerületének egyik legelegánsabb részén, gyönyörű ősfás környezetben, Diósárkon, luxus villaparkban található az ingatlan. Ez az a hely, ahol a megszokott szállodai kényelmen és szolgáltatásokon felül környezetét otthonának tekintheti, ahol barátait, üzletfeleit, fogadhatja, megvendégelheti. Családtagjainak és szeretteinek is megfelelő teret és kényelmet, jó levegőt és biztonságot nyújthat egy csodálatos park közepén luxuskörnyezetben. A közlekedés mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiváló. Buda főbb pontjait, mint BAH- csomópont, a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér. Karnyújtásnyira található az Istenhegyi úton egy bevásárlóközpont, ahol a mindennapos bevásárlás és további napi ügyintézések, mint posta, gyógyszertár egy helyen megtalálhatóak. Elhelyezkedéséből adódóan a lakások nagy részéből a budai oldal hegyvonulatainak panorámája élvezhető.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 2000-es évek elején épült ez az apartman komplexum, mely elhelyezkedésével és színvonalával egyedülálló Budapesten. Az építészetileg különös gondossággal megtervezett, valóban színvonalas, környezetbe simuló épületek, igazi elegáns hangulatot árasztanak. Az épületek mélygarázs + 3 szintesek és szintenként egy lakás található bennük. A lakások mindegyike más-más stílus és színvilág, az antik enteriőrtől az egzotikus távol-keletin át, a letisztult modernig. E sokféle hangulat között valóban mindenki megtalálhatja az ízlésvilágához és elképzeléseihez legközelebb állót. Hosszú távú bérlet esetén lehetőség van a szobák funkcióinak igény szerinti átalakítására. A biztonságról és kényelemről portaszolgálat gondoskodik. A hat épületből, így összesen 18 lakásból álló villapark önálló, zárt egységet képez, és magas szintű szolgáltatásaival egyedülálló ezen a piacon. Mindegyik ház aljában teremgarázs és tárolók találhatók.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A jelenleg kiadásra kínált lakás az 1. emeleten található, tágas, barátságos hangulatot áraszt.
A lépcsőházból a lakásba belépve a jól használható, beépített szekrényeket is magában foglaló előszobába érünk, amelyből balra a vendég WC, egy szoba és egy fürdőszoba, jobbra a gardrób, mellette a másik szoba és a második fürdőszoba nyílik, míg a bejárattal szemben az előszobával egy légteret alkot az amerikai konyhás nappali. A nagy térnek és a parapetfallal elválasztott konyharésznek köszönhetően egyben, de mégis külön került kialakításra a gépesített konyha az étkezőrésszel, amelynek önálló teraszkapcsolata van. A harmadik háló a nappalihoz kapcsolódik. A teraszra innen is, a nappaliból is ugyancsak kiléphetünk. A másik két szobához egy-egy erkély kapcsolódik emelve a komfortérzetet.
A lakás a fekvéséből adódóan és a nagy üvegfelületeknek köszönhetően roppant világos. A lakás kialakítása, a burkolatok és bútorok minősége, valamint a lakás további felszereltsége minden igényt kielégít.
A Villapark szolgáltatásai közé tartozik a gondnoki szolgálat, a 24 órás őr- és portaszolgálat, kamera- és riasztórendszer, a közös park folyamatos gondozása, melyben játszótér is található, műszaki-karbantartó személyzet állandó jelenléte.
Külön térítés ellenében lehetőség van továbbá az alábbiak igénybe vételére:
napi bevásárlás elvégzése, postai küldemények továbbítása, a lakások rendszeres vagy alkalmankénti takarítása, internet, direct plusz HBO Max. Pack UPC kártya, extra vasalás.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 117nm, a terasz és a két erkély összes területe 27,6nm. A nappali a konyhával, étkezővel majd 50nm, a szobák 11,4nm, 11nm és 11nm nagyságúak. Belmagasság: 2,8 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakásokban a közművek egyedileg kerülnek mérésre. A fűtést és a meleg vizet cirkókazán biztosítja, mely a lakásban került elhelyezésre. A kényelemről klímaberendezések is gondoskodnak, a biztonságra riasztó is figyel.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség: 300 EUR/hó. A további rezsi, mérőóra alapján kerül havonta számlázásra.

PARKOLÁS:
A parkolás a mélygarázsban lehetséges, melynek díja egy tároló használati jogával együtt bruttó 150 EUR/hó.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás bérelhető akár bútorozottan, akár bútorok nélkül. Lehetőség van mind hosszú, mind rövidtávú bérletre egyaránt. A bérbevétel feltétele az első havi teljes bérleti díj, valamint a 3.000EUR mértékű kaució megfizetése. A lakás a szerződés aláírást követően max. három héten belül beköltözhető.

Minimum egy éves bérlet esetén a bérleti díj 2020. júliustól 1.500 EUR/hó

Rövidtávú bérlet esetén a bérleti díj 260 EUR/nap – és 130 EUR/nap között változik az időtartam függvényében + 4 EUR/nap+Áfa parkolási díj. Ezen bérleti díj tartalmazza a közös költséget, garázs- és tároló használatot, a következő szolgáltatásokat: heti 1alkalommal való takarítást, internetet, TV adókhoz UPC kártyát, valamint a következő havi fogyasztásokig a közműköltséget: 200M3 gáz, 7m3 víz-csatorna, 300KWH áram. Az ezen mértéken felüli fogyasztásokat külön kell megfizetni.

A legalább négy havi, de egy évet el nem érő bérlet esetén egyedi megegyezés alapján kerül meghatározásra, kialakításra a bérleti díj és a költségek fizetése.
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020