Kiadó lakás Budapest, 3 szobásKiadó lakás Budapest, 3 szobásKiadó lakás Budapest, 3 szobásKiadó lakás Budapest, 3 szobásKiadó lakás Budapest, 3 szobásKiadó lakás Budapest, 3 szobásKiadó lakás Budapest, 3 szobás
Kiadó lakás Budapest, 3 szobás
290 E Ft/hó
3,1 E Ft/hó/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás Budapest, 3 szobás
Kiadó lakás Budapest, 3 szobás
290 E Ft/hó
3,1 E Ft/hó/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 389 1930
ReferensKecskés László
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó lakás Budapest, 3 szobás

93 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Gyönyörű állapotú, rendben tartott, 2019-ben kívülről újrafestett, az elmúlt években belső felújításon is átesett házban egy 2015-ben teljeskörűen felújított lakás igényes bérlőnek kiadó.

A 27 m²-es nappalit egy kényelmes óriás kanapé teszi a lakás igazi központjává. A nagyszoba 23 m², ami a két dupla szárnyú ablaknak köszönhetően extrán világos pontja a lakásnak. E két helyiség egy gyönyörű bőr kétszárnyú ajtón keresztül egyetlen hatalmas 50 m² légtérré egybenyitható, ami a 4,2 méteres belmagassággal párosítva igazi luxus nagypolgári hangulatot kölcsönöz a lakásnak. A 23 m²-es kisszoba külön nyílik a nagy előszobából. Tágas beépített szekrények teszik egyszerűvé az elpakolást a közlekedőben és az előszobában.

A konyha nagyon tágas, felszereltségének köszönhetően (sütő, 4 zónás főzőlap, szagelszívó, hűtőszekrény és egy hatalmas étkezőasztal Singer varrógép lábakkal) minden adott a kényelmes főzéshez, az ablak pedig a csendes, két ház közötti kocsibeállóra nyílik.
A kádas fürdőszoba, melyben helyet kapott egy mosógép is, kifejezetten tágas és világos, főleg a reggeli órákban süt be a nap.

Bár a körút forgalmas, a lakás teljesen csendes, ugyanis a párhuzamos utca felé néznek az ablakai, a kiváló új nyílászáróknak köszönhetően pedig a maradék zaj sem jut be a lakásba.
A lakás egy elszeparált kis beugróból nyílik, így soha senki nem sétál el az ajtó előtt, ráadásul egyetlen ablaka sem néz gangra, így senki sem zavarja a privát szférát. Az ajtót biztonsági rács védi.
A folyosót végig virágok díszítik az emeleti szomszédoknak köszönhetően, akik nagyon kedvesek, segítőkészek, mosolygósak, és csendesek.
A házban Airbnb-s lakás nem található, nyugodt és állandó a lakóközösség. Az emeleteket 2 lift köti össze.

A 4-6-os villamos a közelben, a Margit-sziget, és a Kossuth tér is 5 perc sétára található. Sok közért, éjjel-nappali és a Westend szintén séta távra.

Közös költség: 20 000 forint (tartalmazza a vízfogyasztást is)
Gáz és villany fogyasztásfüggő, kb. 15-25 000 Ft.

Költözhető: október elején.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

  • összkomfortos
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020