Budapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteresBudapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteres
Budapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteres
640 E Ft/hó
2,9 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteres
Budapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteres
640 E Ft/hó
2,9 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 778 1783
ReferensKenéz Zsófia
Telefonálok

Kiadó családi ház
Budapest kiadó családi ház Csillaghegyen a Rókahegyi úton, 220 négyzetméteres

220 m2alapterület
6szoba
állapotú
1000 m2telekméret
A kiadó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Dombokkal körülvett, gyönyörű, csendes kertvárosi környezetben hosszú távra kiadó egy remek elosztású több szintes családi ház.

Négy hálószobája parkettás, az amerikai konyhás nappali és étkező szintén, a konyha része hidegburkolattal van borítva, gépesített, tágas kamra tartozik hozzá. Hatalmas terasz nyílik innen, ahonnan páratlan kilátás tárul elénk. Még nyáron is kellemesen hűvös kint üldögélni. Igazi nyugalom szigete a hely.

A házban két fürdőszoba van, az egyik zuhanyzós, a másik sarokkádas. Két külön wc van. Az épület igazi különlegessége a legfelső szinten található dolgozószoba mind a négy oldalon ablakokkal körbe, csodálatos kilátással mind a négy égtáj felé.

Igazi klasszikus családi házhoz méltóan rengeteg tároló hely van a házban, beépített szekrények, gardróbok, kamra, tároló helyiségek. Külön mosókonyha van.

A ház bútorozott, de igény szerint bútorozatlanul is megoldható a kiadása.

Az épülethez tartozik egy 20 nm-es tároló épület ahol a párhuzamos fűtésre alkalmas vegyestüzelésű kazán van, alatta pedig egy pince külső lejárattal. A vegyes tüzelésre is alkalmas kazán, a házhoz tartozó normál gáztüzelésű kazán mellett akár kéthavi fűtésköltséget is spórolhat.

Két autó is be tud állni a kazánház tetején lévő fűtött garázsba. Ezt, és a lakóépületet egy 10 méter hosszú, fedett bejáróhíd köti össze. A családi házból 3 szinten is ki lehet jutni a kertekbe. A garázson felül további két autónak van hely fedett parkolóhelyen.
A házhoz gyönyörű dísztavas kert tartozik, a kert tele van gyümölcsfákkal.

Autóval gyorsan és könnyen elérhető élelmiszerbolt, gyógyszertár, éttermek.

A természet és a jó levegő szerelmesei nagyszerű kirándulásokat tehetnek a közeli Rókahegyi kőbányához és Kilátóteraszhoz. 400 méterre van a most megújult Csillaghegyi Strand és 100 méterre a Pilisi erdőktől.

Közjegyző előtt kötött szerződés, kéthavi kaució és egyhavi bérleti díj kifizetésével azonnal be lehet költözni.

  • komfortos
  • terasz
  • parkolás garázs

Fix törlesztő részlet, kiszámíthatóság, biztonság és kedvező kamat: a Fundamenta Lakáshitel előnyei. Ráadásul, ha most legalább 4 millió Ft-ot igényelsz, 72 000 Ft-os egyösszegű jóváírást kaphatsz! www.fundamenta.hu

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019