Százhalombattai telek eladó, 566 négyzetméteresSzázhalombattai telek eladó, 566 négyzetméteresSzázhalombattai telek eladó, 566 négyzetméteres
Százhalombattai telek eladó, 566 négyzetméteres
37 000 000 Ft
65,4 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Százhalombattai telek eladó, 566 négyzetméteres
Százhalombattai telek eladó, 566 négyzetméteres
37 M Ft
65,4 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
+36 20 238 0380
ReferensNádasi Norbert
Telefonálok

Eladó telek
Százhalombattai telek eladó, 566 négyzetméteres

566 m2alapterület

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Dunafüred kedvelt részén, a csónakház közelében, a gát tövében található ez az építési telek. Az ingatlanon az áram bent van, a víz bekötését (ahogy az időjárás engedi) idén tavasszal elvégzik (engedélyek már megvannak), jelenleg a víz biztosítása fúrt kútból történik!

Csendes utcában helyezkedik el, kb. 18 méteres utcafronttal. A képeken látható kocsiszínt könnyűszerkezettel beépítették lakhatóvá, de kérés esetén a tulajdonos visszabontja! Az ingatlan ára a telken lévő épületeket nem tartalmazza!

A telek övezeti besorolása: Lke-O (kertvárosias lakóterület)

- beépíthetősége: 30%

- zöldterület megengedett legkisebb mértéke: 50%

- megengedett legnagyobb épületmagasság: 6 m (4,5 m)Építse meg itt álmai házát! Vagy akár befektetésnek is kitűnő ez az ingatlan!!Százhalombatta egy modern, élhető kisváros, Budapesttől Déli irányban a Duna mentén 25 km távolságra fekszik! Magát a várost kiváló oktatási és nevelési intézmények, magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik. A településen uszoda, strand, sportközpontok, lovarda, múzeum, régészeti park, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően számos munkalehetőség kínálkozik helyben. Tömegközlekedéssel, vonattal és busszal is könnyedén megoldható a munkába járás a fővárosba. Gépkocsival a 6-os, 7-es úton, az M6-os autópályán Budapest félóra alatt elérhető!

Ha kérdésed van vagy meg szeretnéd nézni, hívj bátran!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁSAz ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!Szívügyünk az otthonod!Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)Hívj bizalommal: Nádasi Norbert -

    Hirdetés

    Környék bemutatása
    © 2024