Eladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, Sárvár
Eladó telek, Sárvár
74 900 000 Ft
146,9 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
Eladó telek, Sárvár
Eladó telek, Sárvár
74,9 M Ft
146,9 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
+36 20 520 1945
ReferensSali Réka
Telefonálok

Hirdetés

Eladó telek
Eladó telek, Sárvár

510 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Befektetők, beruházók figyelem! Sárváron, belvárosi, utolsó 5%-os Áfás projekt, telekkel, jogerős építési engedéllyel eladó!

Használja ki az 5%-os Áfa előnyét!
Sárvár egyik legjobb helyén megálmodott, és megtervezett, két épületből álló, magas minőségű, okosház kivitelezésére keresünk olyan befektetőt, aki megépítené, illetve meg építtetné ezt a két impozáns épületet.
A jogerős építési engedély 2017. november 09.-i keltezésű! Mivel a végleges építési engedéllyel már 2018.november 1-jén rendelkezett az ingatlan, akkor a lakóingatlanra – a jelenlegi feltételek mellett – egészen 2024-ig alkalmazható az 5%-os áfa.
A telek 510 négyzetméteres. Beépítési feltételek: Zártsorú beépítés, 80%-os beépíthetőség, 8-10% zöldfelület, 9,0 m épületmagasság.
Ezeknek a feltételeknek megfelelően tervezték meg az épületet.

Magáról a beruházásról:
Az épület A és B épületrészre bontható. Az A épületrész 4 szintes (földszint + 2
emelet + tetőtér), a B épületrész 5 szintes (földszint + 3 emelet + tetőtér) kialakítású.
A 11 db lakás a tér felől elhelyezkedő, kiemelt lépcsőházon keresztül, nyitott és zárt folyosókon közelíthető meg. Az A épületrész 5 db, a B épületrész 6 db lakást tartalmaz. A lakások 1, illetve kétszintes kialakításúak. Az A épületrész az I. emeleten 2 db 1 szintes lakást, a II. emeleten 3 db 2 szintes lakást tartalmaz. A kétszintes lakások, felső szintje a tetőtérben található. A B épületrész az I. és a III. emeleten 3-3 db kétszintes lakást tartalmaz.
Az I. emeleti lakások tágas, kétszintes nappalival és galériával lettek tervezve, míg a III. emeletről induló lakások a másik épületrészhez hasonlóan a tetőtérbe vezetnek. Ezek közül egy darab lakáshoz két szinten is található terasz.

A 5 db üzlet a földszinten helyezkedik el, a Posta tér felőli bejárattal. Az üzlet és a kazánház között tudunk az udvarra behajtani és megközelíteni a földszinten lévő 6 db parkolóhelyet, melyből 4db az épület tömegében található, 2 db pedig az udvaron.

Amennyiben felkeltette érdeklődését kérjen további információt!
Személyesen Szombathelyen az Uránia udvar 24/i alatt lévő Duna House irodánkban kap bővebb felvilágosítást.

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020