Eladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, SárvárEladó telek, Sárvár
Eladó telek, Sárvár
74 900 000 Ft
146,9 E Ft/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
Eladó telek, Sárvár
Eladó telek, Sárvár
74,9 M Ft
146,9 E Ft/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
+36 20 520 1945
ReferensSali Réka
Telefonálok

Eladó telek
Eladó telek, Sárvár

510 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Befektetők, beruházók figyelem! Sárváron, belvárosi, utolsó 5%-os Áfás projekt, telekkel, jogerős építési engedéllyel eladó!

Használja ki az 5%-os Áfa előnyét!
Sárvár egyik legjobb helyén megálmodott, és megtervezett, két épületből álló, magas minőségű, okosház kivitelezésére keresünk olyan befektetőt, aki megépítené, illetve meg építtetné ezt a két impozáns épületet.
A jogerős építési engedély 2017. november 09.-i keltezésű! Mivel a végleges építési engedéllyel már 2018.november 1-jén rendelkezett az ingatlan, akkor a lakóingatlanra – a jelenlegi feltételek mellett – egészen 2024-ig alkalmazható az 5%-os áfa.
A telek 510 négyzetméteres. Beépítési feltételek: Zártsorú beépítés, 80%-os beépíthetőség, 8-10% zöldfelület, 9,0 m épületmagasság.
Ezeknek a feltételeknek megfelelően tervezték meg az épületet.

Magáról a beruházásról:
Az épület A és B épületrészre bontható. Az A épületrész 4 szintes (földszint + 2
emelet + tetőtér), a B épületrész 5 szintes (földszint + 3 emelet + tetőtér) kialakítású.
A 11 db lakás a tér felől elhelyezkedő, kiemelt lépcsőházon keresztül, nyitott és zárt folyosókon közelíthető meg. Az A épületrész 5 db, a B épületrész 6 db lakást tartalmaz. A lakások 1, illetve kétszintes kialakításúak. Az A épületrész az I. emeleten 2 db 1 szintes lakást, a II. emeleten 3 db 2 szintes lakást tartalmaz. A kétszintes lakások, felső szintje a tetőtérben található. A B épületrész az I. és a III. emeleten 3-3 db kétszintes lakást tartalmaz.
Az I. emeleti lakások tágas, kétszintes nappalival és galériával lettek tervezve, míg a III. emeletről induló lakások a másik épületrészhez hasonlóan a tetőtérbe vezetnek. Ezek közül egy darab lakáshoz két szinten is található terasz.

A 5 db üzlet a földszinten helyezkedik el, a Posta tér felőli bejárattal. Az üzlet és a kazánház között tudunk az udvarra behajtani és megközelíteni a földszinten lévő 6 db parkolóhelyet, melyből 4db az épület tömegében található, 2 db pedig az udvaron.

Amennyiben felkeltette érdeklődését kérjen további információt!
Személyesen Szombathelyen az Uránia udvar 24/i alatt lévő Duna House irodánkban kap bővebb felvilágosítást.

  Hirdetés

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2021