Eladó telek MályiEladó telek MályiEladó telek MályiEladó telek MályiEladó telek MályiEladó telek MályiEladó telek MályiEladó telek MályiEladó telek MályiEladó telek MályiEladó telek MályiEladó telek Mályi
Eladó telek Mályi
21 900 000 Ft
6,5 E Ft/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
Eladó telek Mályi
Eladó telek Mályi
21,9 M Ft
6,5 E Ft/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
+36 30 796 0649
ReferensTolnai Szilveszter
Telefonálok

Eladó telek
Eladó telek Mályi

3 380 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok egy 3380 m2 alapterületű építési telket Mályi határában. A telek vége határos a 3-as főúttal.

A víz és a szennyvíz a telekhatáron belülre van vezetve. Az áram a telekhatáron kívül található (1 méterre). A gáz csatlakozási pont ingyenesen elérhető.

Ideális azok számára, akik építkezés előtt állnak, és egy olyan területet keresnek, amely közel van a megyeszékhelyhez, mégis vidéki hangulat jellemzi.
Ezen a telken már nem kell bajlódni a közművel, azonnal indulhat az építkezés!
A környék fokozatos beépülés alatt áll, újépítésű ingatlanok találhatók a közvetlen szomszédban.

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, vagy akár meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni, kérem hívjon bizalommal!

Tolnai Szilveszter:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro-Aglió Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

  Hirdetés

  Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2021