Eladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobásEladó nyaraló Várvölgy, 1 szobás
Eladó nyaraló Várvölgy, 1 szobás
3 700 000 Ft
185 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó nyaraló Várvölgy, 1 szobás
Eladó nyaraló Várvölgy, 1 szobás
3,7 M Ft
185 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
ReferensStein Róbert
Telefonálok

Hirdetés

Eladó nyaraló
Eladó nyaraló Várvölgy, 1 szobás

20 m2alapterület
1szoba
állapotú
4006 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Ha szeretne saját erdőt egy valóban eldugott helyen, de mégis mindössze 7 km-re a Balatontól, akkor talán éppen ez a kis házikó és telek az amit keres. Erre valóban csak az a néhány ember jár, akinek háza van a közelben, valamint őzek,nyulak,vaddisznók,szarvasok és fácánok, akikkel személyes ismeretséget is köthet, aki beszéli a nyelvüket.
A telek 4006 nm, van rajta egy kis házikó ( kb 16 nm) és egy kb. 200 nm-es erdő, melyet 23 éve telepítettek, mintegy 150 fenyő és tíz atlaszcédrus. A telek teljesen körbekerített, azonban a kerítés mintegy 50 m -hosszan csak három sor szögesdrótból áll, a többi része drótháló. Az erdő tényleg szép, ahogyan a telek teljes környezete is, Andersennek túl barátságos és meghitt lenne, de a Grimm - testvérek sokáig maradnának, ha odatalálnának.
Az ingatlan zártkerti besorolású, a kis gazdasági épület szerepel a tulajdoni lapon, így felújítható és egy csinos kis nyaralót lehet belőle kerekíteni. Talán a képek is visszaadják, hogy egy szépen gondozott ingatlanról van szó egy nagyon szép helyen, a háztól is mély kilátás nyílik a völgyre. Ha a telken, a kis erdőben járunk, meghitt, intim jellege van, akkor is, ha a környéken van még néhány kis pince.
Közművek nincsenek és valószínűleg egyelőre nem is lesznek, tehát a víz és áramellátásban ciszterna, kút, napelem lehet a megoldás.
A Balaton 7 km-re van, a legközelebbi strand Balatonedericsen található, de közel van ide Tapolca, Keszthely és Hévíz is, mindhárom célt könnyen elérhetjük.
A telek és az erdő egyedi, tényleg nagyon szép a valóságban is, igazi erőt, felüdülést adó hely.Aki itt nem érzi magát jól, annak bárhol máshol sem sikerül.


  • egyéb fűtés
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020