Kehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaralóKehidakustány eladó nyaraló
Kehidakustány eladó nyaraló
9 900 000 Ft
380,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Kehidakustány eladó nyaraló
Kehidakustány eladó nyaraló
9,9 M Ft
380,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5961
ReferensIrimi Barbara
Telefonálok

Eladó nyaraló
Kehidakustány eladó nyaraló

26 m2alapterület
1szoba
1035 m2telekméret
Az eladó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Kehidakustányban, a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőtől nem messze kínálom eladásra ezt a hegyi ingatlant.

Az 1 035 m2-es telken egy 2008-ban épült, 30 m2-es épület található, valamint több, bő termésű gyümölcsfa. Az épület földszintjén egy konyha-étkező (pihenő) és egy fürdő-WC helyiséget találunk, a tetőtérben pedig egy csodaszép panorámát nyújtó szobát. Az épülethez tartozik még egy fedett, 6 m2-es terasz és egy kisebb tároló is. A telek víz- és villanyközművel rendelkezik, a fűtés hagyományos módon megoldott. A földszint helyiségei és a terasz járólap burkolattal vannak ellátva, a tetőtérben PVC található.

A nyaraló a településről jó minőségű, murvás úton megközelíthető.Tökéletes választás lehet ez a nyugati tájolású ingatlan, ha szeretne kicsit elvonulni a világ zajától és gyönyörködni a táj nyújtotta szépségben.

Kehidakustánynak rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Hévíztől 15 km-re, Keszthelytől és a Balatontól alig 19 km-re, Sümegtől 27 km-re, Zalaszentgrót városától 13 km-re, Zalaegerszeg városától pedig 33 km-re található.
A települést szőlőhegyek és erdők veszik körül.

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!

Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, banksemleges hitelügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

  • terasz

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021