Váci lakás eladó, 57 négyzetméteres, 1+1 szobás
Váci lakás eladó, 57 négyzetméteres, 1+1 szobás
13 630 000 Ft
239,1 E Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
13,6 M Ft
239,1 E Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
+36 92 950 969
ReferensArveresnet.hu
Telefonálok

Eladó lakás
Váci lakás eladó, 57 négyzetméteres, 1+1 szobás

57 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Emelet száma: 1 Épület emeleteinek száma: 4 Szobák száma: 1 + 1 szoba Alapterülete: 57 m2 Állapota: átlagos

Becsült érték: 13.630.000 Ft
Minimál ára: 13.630.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!
A megvásárlásra kínált ingatlan egy 57,9 nm alapterületű lakás melyben 1 szoba, 1 félszoba, 1 konyha, 1 kamra, 1 fürdő+Wc, és 1 előszoba található. Az ingatlan külső szerkezete átlagos állapotban van. Az ingatlan környezetében park, játszótér található. Az ingatlan becsült kora körülbelül 40 év. Az eladásra kínált ingatlan egy társasházban található öröklakás. Lift nincs. Az ingatlan 500 m- es körzetén belül boltok, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, és tömegközlekedési eszközök megtalálhatók. Az épület többszintes: földszint + 4 emelet kivitelű. Az épület építési anyaga: tégla. Vezetékes vízzel, villannyal, gázzal, csatornával ellátott. Fűtése: távfűtés. A nyílászárók külső szemrevételezés alapján átlagos állapotban vannak. Kiépített, jó minőségű aszfaltos úton közelíthető meg. Az ingatlan csendes környéken található, nagy forgalmú út, vasút vagy ipari létesítmény nincs a környezetében. Az ingatlan az árverés után tehermentesen kerül átadásra.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.
Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.
Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.
Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.
Kérjük, kérdéseiket az (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.

  Hirdetés

  Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

  Hirdetés

  Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2022