Szikszó eladó lakásSzikszó eladó lakásSzikszó eladó lakásSzikszó eladó lakásSzikszó eladó lakásSzikszó eladó lakásSzikszó eladó lakásSzikszó eladó lakásSzikszó eladó lakásSzikszó eladó lakásSzikszó eladó lakásSzikszó eladó lakásSzikszó eladó lakásSzikszó eladó lakásSzikszó eladó lakás
Szikszó eladó lakás
49 800 000 Ft
939,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Szikszó eladó lakás
Szikszó eladó lakás
49,8 M Ft
939,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 579 1501
ReferensSzabadi Péter
Telefonálok

Eladó lakás
Szikszó eladó lakás

53 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Az eladásra kínált ingatlan zöldellő, parkos környezetben található közel a Rákospatakhoz.

A négyszintes tégla házban lévő kétszobás lakáshoz négy m2-es erkély tartozik, a bejárathoz kissé retrós, de tiszta, rendben tartott lépcsőházon keresztül jutunk.

Az egy éve teljesen felújított lakásba új biztonsági ajtón át jutva a jól bevált elrendezést látjuk; az előtérből jobbra a modern világos kőburkolattal, tetszetős és praktikus bútorzattal felszerelt konyhába jutunk, vele szemben a kis kamra található. A hatalmas előszobai gardrób szekrénnyel szemben nyílik a tip-top, világos csempével újra burkolt szép, kádas, ablakos fürdőszoba, ahonnan közvetlenül is tudunk a hálóba menni a körbejárhatóságnak köszönhetően.

A szépen felújított szobák világosak verőfényesek és csendes zöld parkra néznek; az erkély alatt közvetlenül egy kertszerető lakó által épített, és karban is tartott kiskert gyönyörködteti a szemünket. Körbenézve elégedetten állapítjuk meg; ez egy szépen felújított, jó állapotú, barátságos kisugárzású otthon.

A gazdaságossági szempontok is rendben vannak; a közös költség 13500 Ft., az új házközponti kazánnak köszönhetően a fűtési-melegvíz költségek is az új, még kedvezményes rezsi tarifák keretei között tarthatóak.

Jó a lokáció is; ha ide költözünk, tényleg minden közel lesz. Az iskola és az óvoda kőhajításnyira, bevásárlási lehetőségek a közvetlen közelünkben vannak, a tömegközlekedés pedig, - ahogy Zuglóban mindenütt - kiváló, és nem utolsó sorban a parkolás itt ingyenes.

Ha pedig sétálni, kikapcsolódni akarunk, a már említett Rákos-patak menti sétálók, parkok, sportolási lehetőségek rendelkezésre állnak.

Ez egy komplett ajánlat azoknak, akik csak költöznének; színvonalas, egyben lévő, jó ár-érték arányú lakást kaphatnak a pénzükért.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023