Lakás eladó Székesfehérvár, 57 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 57 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 57 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 57 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 57 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 57 négyzetméteresLakás eladó Székesfehérvár, 57 négyzetméteres
Lakás eladó Székesfehérvár, 57 négyzetméteres
21 900 000 Ft
384,2 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Székesfehérvár, 57 négyzetméteres
Lakás eladó Székesfehérvár, 57 négyzetméteres
21,9 M Ft
384,2 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 70 770 9194
ReferensBányász Dóra
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Székesfehérvár, 57 négyzetméteres

57 m2alapterület
2 és fél szoba
panellakás
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Székesfehérváron a Lövölde lakónegyedben egy 2,emeleti 2,5 szobás lakás!
Az ingatlan a belváros közelében található.A közelben,bolt,iskola,óvoda,étterem,orvosi rendelő ,gyógyszertár,könyvtár,étterem és egyéb szolgáltatóházak könnyen elérhetőek.
A lépcsőházba érkezve tágas ablakok ontják a fényt a folyósokra.A második emeletre érkezve a hajdan volt tiszti lakásban sok funkció került kialakításra. Az előszobába érkezve balkézről a konyha, szembe vele egy kis kamra található. Továbbhaladva sok beépített szekrény ad lehetőséget a személyes dolgok tárolására. Szemben vele a fürdő és illemhelyiség lett kialakítva.A meleg vizet gázbojler biztosítja,míg a fűtést saját kőközpont szolgáltatja. Az előtérből a középső szobába jutunk,jobb kéz felől egy szép tágas napsütötte nagyszoba-nappali, míg balkézről egy kisebb hálószoba lett kialakítva. A lakás jelenleg teljesen üres,azonnal birtokba vehető.Per és tehermentes! Amennyiben szeretne egy belvároshoz közel eső lakás tulajdonosa lenni kérem hívjon a megadott elérhetőségeken.

További információért keresse bizalommal irodánkat!

  • távfűtés
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020