Miskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobásMiskolc lakás eladó, 3 szobás
Miskolc lakás eladó, 3 szobás
17 900 000 Ft
284,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Miskolc lakás eladó, 3 szobás
Miskolc lakás eladó, 3 szobás
17,9 M Ft
284,1 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 20 441 4485
ReferensDienes Zsolt
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Miskolc lakás eladó, 3 szobás

63 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Miskolc Petneházy bérházak környékén, a Soltész Nagy Kálmán utcában egy 3 szobás, 67 m2-es, kitűnő állapotban lévő ingatlan, egy 3 emeletes tégla építésű társasház 3. emeletén. Kb 4 éve volt teljes felújítás, amikor is kicserélték a villanyvezetékeket, az összes ablakot hőszigetelt műanyagra, valamint a bejárati ajtót is biztonságira. A nappali kivételével az összes helyiség új burkolatot kapott - a szobákban laminált padló lett lerakva, míg az előszoba, konyha, fürdő és WC járólapot kapott. Az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják, ezáltal télen akár Hawai-on is érezhetjük magunkat - legalábbis ami a hőmérsékletet illeti. A közvetlen közelben óvoda, bölcsőde, ABC és buszmegálló is található,illetve a bérházak között park és játszótér, biztos távolságban az autóktól.
Kitűnő választás lehet annak, aki nem szeretne mindenféle szakemberekkel bajlódni hosszú hónapokon keresztül - itt max egy festés és már birtokba is veheti újdonsült lakását!
Amennyiben a hirdetésem és az ingatlan felkeltette a figyelmét, ne habozzon hívni és az M155372 ?es referencia számra hivatkozni. Irodánk teljes körű hitel- és ügyintézéssel várja kedves leendő ügyfeleit.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019