Miskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcábanMiskolc eladó lakás a Középszer utcában
Miskolc eladó lakás a Középszer utcában
11 600 000 Ft
227,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Miskolc eladó lakás a Középszer utcában
Miskolc eladó lakás a Középszer utcában
11,6 M Ft
227,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5341
ReferensDr. Boskó Éva
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Miskolc eladó lakás a Középszer utcában

51 m2alapterület
2szoba
panellakás
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Miskolc, Avas I. ütemben, a Középszer utca legelején eladó egy örök panorámás, jó állapotú, 51 nm-es, 9. emeleti, távhős, panel lakás, tiszta, rendezett lépcsőházban. Az ingatlan két különnyíló szobája kelet-nyugati fekvésű. Az ablakokat műanyagra cserélték, a fürdőszoba egyedi átalakításnak köszönhetően zuhanyzós, a konyha-étkező az előszobával egybenyitott, rendkívül tágas.
A lakásnak egy tulajdonosa van, és tehermentes. Kiváló lehetőség akár befektetési célból is. Igény esetén a berendezési tárgyak ingyenesen a lakásban maradhatnak. Ár-érték arányban a legjobb a piacon! Hívjon és megmutatom Önnek!

  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 9.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020