Győr eladó új építésű lakás
Győr eladó új építésű lakás
27 400 000 Ft
537,3 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
27,4 M Ft
537,3 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 70 633 5555
ReferensNémeth Balázs
Telefonálok

Eladó lakás
Győr eladó új építésű lakás

51 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Az Otp projektfinanszírozásával megvalósuló Győr belváros közelében, magas minőségű kivitelezés mellett, egyedi stílusú , exkluzív külső megjelenésű, 4 emeletes projektben, új építésű társasházi lakások, kitűnő lokációval, 2020 év decemberi átadással már leköthetőek! Az elérhető lakások a 36nm-es garzon mérettől, egészen a 115nm-es Penthouse méretig választhatók.
Külső és közbenső teherhordó falazat 30-as Porotherm tégla falazóelem, 10 cm-es hang gátló tégla válaszfalakkal. 3 rétegű hő és hangszigetelő műanyag nyílászárók, rejtett redőnytokkal. Fűtés: lakásonként egyedi hőmennyiség mérővel ellátott távfűtés, lapradiátorokkal.
A lakások árai emelt szintű fűtés kész állapotra vonatkoznak. Igény szerint zárható garázsok, teremgarázs beállók, felszíni parkolók és tárolók is vásárolhatóak. Az utcafronton üzlethelyiségek lesznek kialakítva, valamint a társasház egy parkosított, zárt belső udvarral is el lesz látva.
A belvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően a környéken magas szintű szolgáltatások érhetők el, legyen szó vásárlásról, szórakozásról, kultúráról,oktatásról, egészségügyről. Tájékoztatóért kérje Otp Ingatlanpont tanácsadójának segítségét, és hivatkozzon az M158351 referenciaszámra. A feltöltött képek csak illusztrációk!

Referencia szám: M158351-IT

  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021