Gyöngyös 3 szobás lakás eladóGyöngyös 3 szobás lakás eladóGyöngyös 3 szobás lakás eladóGyöngyös 3 szobás lakás eladóGyöngyös 3 szobás lakás eladóGyöngyös 3 szobás lakás eladóGyöngyös 3 szobás lakás eladóGyöngyös 3 szobás lakás eladóGyöngyös 3 szobás lakás eladóGyöngyös 3 szobás lakás eladó
Gyöngyös 3 szobás lakás eladó
27 990 000 Ft
394,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Gyöngyös 3 szobás lakás eladó
Gyöngyös 3 szobás lakás eladó
28 M Ft
394,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 796 0649
ReferensTolnai Szilveszter
Telefonálok

Eladó lakás
Gyöngyös 3 szobás lakás eladó

71 m2alapterület
3szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megvásárlásra kínálom Gyöngyös centrumában ezt a 3 szobás, 5.emeleti lakást. Az ingatlan kíváló elhelyezkedésű, egy 10 emeletes társasházban található, jó környéken.
Parkolás a ház mindkét oldalán lehetséges, kb. 50-60 férőhely áll rendelkezésre, nem fizetős övezetben.

Az ingatlanban 3 szoba, konyha, fürdőszoba, WC külön helyiségben, valamint egy terasz található. A lakás jó állapotú, karbantartott. Műanyag nyílászárók kerültek felhelyezésre. A sok ablaknak köszönhetően a lakás napfényes, világos, gyönyörű kilátás nyílik a környékre.

A közelben élelmiszerbolt, pékség, étterem, uszoda és gyógyszertár található, mind rövid sétával elérhető.
Jó tömegközlekedés jellemző a környékre.

Irányár: 27.990.000 Ft

Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét és további információval szolgálhatunk vagy egyéb ingatlana értékesítésben illetve hitellel kapcsolatban a segítségére lehetünk hívjon bizalommal!

Tolnai Szilveszter :

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

  • Épület emelet: 5.
  • Épület szint: 10. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021