Eladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteres
63 900 000 Ft
710 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteres
63,9 M Ft
710 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 293 0248
ReferensAxép ingatlan
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Árpádföldön, 90 négyzetméteres

90 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest XVI. kerület Árpádföld dombos részén eladó, egy 2003-ban épült, 5 lakásos társasházban, 90nm-es, I. emeleti, 3 szobás, teraszos lakás, garázzsal. Sokak szerint ez a környék Pest Rózsadombja. Igaz is lehet, hisz gyönyörű rendezett kertek, új, és régi villaépületek pompáznak a közeli utcákban.
A lakásba belépve, egy előtéren keresztül a tágas, napfényes, amerikai konyhás-étkezős nappaliba érkezünk. Konyhához közvetlen kapcsolódik egy minden háztartásban nélkülözhetetlen kamra. Továbbá a nappaliból nyílik egy szintén napfényben úszó, 9nm-es terasz, és az egyik szoba. Dolgozó, vagy háló, ki mire használná szívesen.
Visszalépve az említett előtérbe, elszeparálva találunk egy nagyobb hálót, mellette egy gardrób szobát, WC-t. Szembe pedig egy gyönyörű, tágas, ablakos, világos, és virágos fürdőszobát, káddal, és tusolóval. Ez a rendezett, barátságos otthon, jó elosztású, nagyon jól átgondolt.
Fűtése církó, és az egész lakásban padlófűtés. Rezsije alacsony.
A házat füvesített, gondozott, zöld sövénnyel elszeparált kert veszi körül, ahol a lakók időnként szívesen összejönnek egy–egy esti csevejre, sütögetésre. Tehát a lakóközösség is igen jó.
Autó számára kétállásos garázs egyik helye szolgál. A garázs előtt térkövezett előkert, így akár még egy autó parkolása megoldott lehet az udvaron belül.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021