Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
37 000 000 Ft
804,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
37 M Ft
804,3 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 703 4371
ReferensMajor Ernő
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

46 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kispest exkluzív városrészében, a Wekerle telepen kínálom megvételre ezt az első emeleti társasházi ingatlant. Az épületben 12 lakás található, amelyek mindegyikéhez kerítésekkel határolt, saját használatú kertrész tartozik. A kertek mérete wekerlei viszonylatban kifejezetten nagynak nevezhető. A társasház tervei között szerepel a tetőtér hasznosítása, melynek megvalósulása esetén az emeleti lakások tulajdonosai előnyös műszaki feltételek mellett akár bővíthetik a lakásaikat. A lakáshoz tartozó kertben egy kb. 10 négyzetméteres tároló, és több gyümölcsfa található, de jutott hely zöldségfélék termesztésére is.

A lakás helyiségei (melyek mindegyike ablakos): 2 szoba, konyha, fürdőszoba zuhanytálcával és Wc-vel, előszoba és egy kis éléskamra. A délkeleti tájolású, egymásból nyíló szobák ablakai az ősparkos utcára néznek, a többi helyiségé pedig az ellenkező oldalra, a társasház kertjeire. Ennek a kedvező elrendezésnek köszönhetően nagyon könnyen át lehet szellőztetni a lakást. A 100 éve épült vastag falak és a hatalmas fák árnyékoló hatása a nagy nyári melegekben is megfelelő belső hőmérsékletet biztosít. Télen pedig a két szomszédos, és a földszinti lakás is "fűti" ezt az ingatlant.

A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt, illetve a fürdőszoba és a konyha falai csempézettek. Az összes ajtó fából készült, állapotuk átlagos. A bejárati ajtót rács védi. Az ablakok műanyag tokozásúak, dupla üvegezésűek, állapotuk kiváló.
A fűtést, és a fürdőszobában a használati meleg vizet egy kombi cirkó biztosítja, míg a konyhában egy átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítő áll rendelkezésre.

Az áram és a gáz fogyasztásának elszámolása a mérőórák adatai alapján történik. A vízfogyasztás díja benne van a közös költségben, amely tartalmazza a társasház üzemeltetésének összes többi összetevőjét (beleértve a biztosítást és a felújítási alapot is).
Az ingatlan elhelyezkedése közlekedés szempontjából is kedvező: kellően közel van az autóbusz megállójához, hogy ne kelljen sokat gyalogolni, ugyanakkor kellően távol van tőle ahhoz, hogy a forgalmasabb útvonal zajából semmit ne lehessen hallani a lakásban. A belső udvar és a kert pedig maga a csend és nyugalom szigete.

A közelben iskola, óvoda, néhány percnyire az M3 Metró Határ úti állomása és a Shopmark bevásárlóközpont. Autóbusszal 10 perc alatt el lehet jutni a Köki Terminálhoz: M3 metró állomása, Máv állomás, és a Köki bevásárlóközpont.

Amennyiben a fentiek felkeltették a figyelmét, kérem, egyeztessen velem időpontot, és tekintse meg az ingatlant. Készséggel fogadom a hívását hétvégeken is.

  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021