Budapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi útBudapest, XIV. kerület Mogyoródi út
Budapest, XIV. kerület Mogyoródi út
30 500 000 Ft
564,8 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapest, XIV. kerület Mogyoródi út
Budapest, XIV. kerület Mogyoródi út
30,5 M Ft
564,8 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 640 5852
ReferensLégrádi György Attila
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, XIV. kerület Mogyoródi út

54 m2alapterület
2szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A családomban lévő ingatlan eladásra kerül, új otthonnak vagy befektetésnek is kiváló! 

A lakás a képeken látható, de kiürített állapotban eladó. A konyhabútor, a Samsung inverteres klíma illetve az előszobában a tükrös szekrény az ár részét képezi.
Rokonaim 1989 decembere óta a lakás első tulajdonosai, akkor került átadásra az épület. Az ingatlan tehermentes, ketten a tulajdonosai. A lakás rövid határidővel birtokba vehető.

Az épület 4 emeletes panelház, cseréphéjazású nyeregtetős kialakítással, a fűtésről és meleg vízről pedig házközponti kazán gondoskodik puffertartállyal kiegészítve.

Lakás
Hasznos alapterülete: 54 nm
Erkély területe: 3 nm
A képek között csatolt alaprajzon áttekinthető az előnyös elrendezés.

- kétfrontos lakás, kitűnően keresztbe szellőztethető
- délelőtti és délutáni benapozás egyaránt
- hatalmas méretű nyílászárók
- ablakos konyha
- mobil szúnyoghálókkal kiépített műanyag hő-, és hangszigetelt kétrétegű nyílászárók
- zöldterületre, fás, parkos környezetre tekintenek a nyugati oldalon lévő ablakok, melyet az önkormányzat gondoz rendszerességgel
- szeparálható szobák, jelenleg is egymástól lezárva, de eredetileg ajtó nyílik a két szoba között, mely még több fényt enged keresztbe a lakáson (alaprajzon látható az ajtó elhelyezése, egy ideje szigeteléssel beépített és letapétázott állapotban van, könnyen visszaállítható)

A társasház rendezett, 1 éve történt lépcsőházfestés, folyamatos jelenléte van a közös képviseletnek, heti rendszerességgel takarítanak. Ebben a lépcsőházban 12 lakás van, senkinek nincs tartozása vagy elmaradása, többségében az első lakók élnek a házban. A kazánház felújítása 3 éve történt meg, cserélték a fővezetékeket, csapokat és az automata szívómotorokat is. A jövőbeni tervek között szerepel az erkélyek frontjának újraszínezése.

A lakás bejárati ajtaját egy 15 ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték, továbbá a komfortot emeli a 2 éve beszerelt 3,5 kW-os inverteres, programozható klíma.

A társasház környezete részben parkos és zöld, részben pedig frekventált, sétatávolságon belül található a tömegközlekedés az Örs vezér tere vagy a Bosnyák tér irányába. Ennek köszönhetően az Árkád bevásárlóközpont körülbelül 10 perc alatt megközelíthető.
Az épület környezetében általános iskola és sportolási lehetőség található.

Várom megtisztelő hívásukat!

  • összkomfortos
  • házközponti
  • Épület emelet: 1.
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020