Eladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteres
29 900 000 Ft
808,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteres
29,9 M Ft
808,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 630 0162
ReferensGregoryan Artur
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Németvölgyben, 37 négyzetméteres

37 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Az ingatlan Budapest és a XII. kerület kedvelt részén, Németvölgyben helyezkedik el. Kiváló a tömegközlekedése és gépkocsival is könnyen megközelíthető. 3 perc séta az Alkotás utca, itt és a Krisztina körúton több busz és villamos is elérhető, melyekkel az 2-es és 4-es Metró vonalak megállói, ezekkel pedig az összes pályaudvar, gyorsan elérhető. Az M1-M7 autópályák közös kivezető szakasza, illtetve a BAH csomópont pár perc gépkocsival. A MOM Bevásárlóközpont, több sportolási lehetőség (TF, MOM), de a Sportkórház is a közelben van.
A téglaépítésű, sátortetős társasház az 1930-as évek elején épült, jó állapotú. A fszt.+3 emeletes épületben 32 lakás található, melyek mindegyike a körfolyosóról nyílik. A társasházban több felújítás is történt, többek között a tetőt hozták rendbe, de a függőfolyosó járólapja, a lépcsőház bejárati része, illetve új postaládák is lettek felszerelve. A köteljövőben további fejlesztések várhatók.
A lakás a társasház harmadik emeletén található, a lift nélküli körfolyosós házban és a függőfolyosóról nyílik. A 37 nm-es lakást öt évvel ezelőtt vásárolta a jelenlegi tulajdonosa. Minden szempontból, tehát esztétikailag és műszakilag is kimondottan jó minőségben újították fel. A szoba ablaka csendes, zöld belső udvarra néz. A belmagassága lehetővé tette, hogy egy fekvőgaléria is kialakításra kerüljön, így kényelmesebb élhetőbb szobát használhat a tulajdonosa. Új konyhabútor, teljesen felújított fürdőszoba várja az új tulajdonosát. A fürdőszoba előtt egy beépített gardrob szolgálja a tárolást.

Teljes méret: 37 nm
Szoba: 25 nm
Fürdő: 4 nm
Konyha: 6 nm
Közlekedő: 2 nm
Belmagasság: 3,2 m

A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet energiatakarékos vízmelegítő biztosítja. Vízóra nem lett felszerelve.

Közös költség: 25.500 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját, és a biztosítást.

A lakáshoz tartozik egy 3 nm-es saját tároló is a pincében.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Legújabb szolgáltatásként ajánlom minden kedves ügyfelem részére az OTP Bank által közvetített Babaváró, CSOK, vagy egyéb kölcsönök intézését. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Az OTP Ingatlanponttal a jelenlegi járványügyi helyzetben is biztonságosan tud együttműködni. Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel két éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal!

Kedves OTP Ip-s Kolléga! Többször felvetődött a kérdés. Hogy tiszta legyen a kép, beáraztattam. Megkaptam a tulajdonostól a lakásban lévő, de a vételárban nem szereplő berendezési tárgyak átadási árait. Ezek a következők: A berendezések beárazva a következők:
Mosogatógép: 80 000 Ft
Kombi Zanussi hűtő, alulfagyasztós: 60 000 Ft
Mikrohullámú sütő 20 000 Ft
Szobai szekrények: 50 000 Ft


Referencia szám: M166090-IT

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020