Budapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobásBudapest lakás eladó, 2 szobás
Budapest lakás eladó, 2 szobás
56 500 000 Ft
882,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, 2 szobás
Budapest lakás eladó, 2 szobás
56,5 M Ft
882,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 758 7867
ReferensMedgyesi Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, 2 szobás

64 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, Krisztinaváros és Városmajor határán található. A Városmajor park közelsége nagyon jó kikapcsolódást tud nyújtani, legyen szó akár hétköznapról vagy hétvégéről. A közelben található még a Barabás Villa is melyben számos programot találhatunk, de a szép kertben is nyugodtan lehet egy séta alkalmával gyönyörködni. A tömegközlekedés a városnak ezen a részén igen jól megoldott. A Széll Kálmán tér pár perc sétára található. A kisebb nagyon bevásárlásokra is számos lehetőségünk nyílik, de akár a fontosabb hivatalos ügyek intézése is jól megoldott a városnak e részén.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület az 1950 es évek előtt épült. Az állapota jónak mondható a folyamatos beruházásoknak köszönhetően. Az épületben lift is található, a lépcsőház teljesen fel lett újítva ahol mozgásérzékelővel ellátott led panelek segítik a lépcsőház fénybe borulását. A lakóközösség jónak mondható és igen összetartó. Az épületben 20 lakás található. Az osztatlan közös tulajdonú kert rendezett folyamatosan karbantartott.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakásba egy több ponton jól záró biztonsági ajtón keresztül jutunk be. Beérve egy igen tágas nagy előtérbe érkezünk, ami étkezőként is funkcionálhat a szép és világos színeknek köszönhetően már kellemes érzés töltheti el az embert. Jobb oldalt található egy gépesített bútorozott konyha egy nagy ablakkal. A konyha után található a fürdőszoba, ami viszonylag nagynak mondható. Az előtér végén találjuk az egyik nagyszobát ahonnan a másik szoba is nyílik. A konyhában és a fürdőszobában magas minőségű hideg burkolat található, a szobákban teljesen felújított halszálkás parketta került. A szobákban a nagy nyílászároknak köszönhetően nagyon világosak a szobák.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 61 nm
- Nappali: 25 nm
- Fürdő: 6 nm
- Konyha: 4 nm
- Előtér étkező: 9,8 nm
- Szoba: 19 nm
Belmagasság: 3,4 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
- gáz cirkó kazán újszerű

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 16500Ft, ami magába foglalja a lépcsőház takarítást, és a felújítási alapot.
Fűtés általány 13000Ft. Víz villany 5-6000 Ft fogyasztástól függ.

PARKOLÁS:
Az utcán, közterületen fizetős övezetben tudunk parkolni.
Ár: 56,5 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019