Eladó lakás, Budapest, Németvölgy, Beethoven utca, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Németvölgy, Beethoven utca, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Németvölgy, Beethoven utca, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Németvölgy, Beethoven utca, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Németvölgy, Beethoven utca, 2+1 szobásEladó lakás, Budapest, Németvölgy, Beethoven utca, 2+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Németvölgy, Beethoven utca, 2+1 szobás
49 000 000 Ft
720,6 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Németvölgy, Beethoven utca, 2+1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Németvölgy, Beethoven utca, 2+1 szobás
49 M Ft
720,6 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 1 408 8742
ReferensCzéh Katalin
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Németvölgy, Beethoven utca, 2+1 szobás

68 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: LV2399
Eladásra kínálok a Németvölgy egyik legszebb utcájában egy 3 szintes, lift nélkül társasház 2. emeletén lévő 68,5 nm-es, kis erkélyes, 2+1 szobás, nyugati tájolású lakást.

A társasház a felújítási alapból jól gazdálkodik, így mind kívül, mind pedig a belső részeken szép, rendezett. A folyamatos felújításoknak köszönhetően elkészült az új tetőszerkezet, új cserepezéssel, a ház teljes villanyhálózatát kicserélték és az utcafronti homlokzatot hőszigetelő vakolattal burkolták. A további szigeteléshez jelenleg még gyűjtenek, ezért havi célbefizetés történik, havi kisebb összegben.

A lakás napfényes, csendes. A fűtésről házközponti kazán gondoskodik. (ezt is a közelmúltban újította meg a ház) A nagyszoba utcára, a többi helyiség a szép zöld udvarra néz. Az előszobából nyíló tároló eredetileg egy külön Wc volt, amit bármikor vissza lehet állítani. A lakás belső falai tetszés szerint változtathatóak.
A lakáshoz tartozik a pincében egy tároló, továbbá az udvaron egy fedett kocsibeálló, melyek ára a vételárban benne vannak.
A lakás közös költsége 19 ezer Ft, továbbá gyűjtenek a felújítási alapba és célbefizetésként a homlokzati szigetelés folytatására. A fűtést átalányban fizetik, havi 18 ezer Ft.

A környék infrastruktúrája kiváló. A tömegközlekedés (105-ös, 102-es, 212-es autóbusz, 59-es villamos) alig 3 perc kényelmes sétával több irányba is elérhető, az utca és a lakás mégis nagyon csendes. A környéken számos kis bolt, iskolák és óvodák, orvosi rendelő található, de kényelmes sétával a MOM park (szórakozással, mozival) a vele szemben lévő sportcentrummal, illetve a másik irányban a Hegyvidéki bevásárlóközpont is elérhető.

A lakás közepes állapotú. Egy tisztasági festéssel lakható, de könnyen alakítható is. Birtokbavétel a szerződéskötést követően gyorsan megoldható.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018