Lakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 52 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, 52 négyzetméteres
29 900 000 Ft
575 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Budapest, 52 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, 52 négyzetméteres
29,9 M Ft
575 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 20 266 5380
ReferensKasziba Attila
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, 52 négyzetméteres

52 m2alapterület
2szoba
panellakás
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Budapest XI. kerületében, Kelenföld közkedvelt lakóparkjában, az Allende parkban, egy 52 nm-es, 2 szobás, jó elosztású, VI. emeleti, világos, napfényes társasházi lakás.

Az ingatlan egy kilencemeletes panelházban található. A szobák különállóak, a lakásban a beépített szekrényeknek sok rakodófelületet biztosítanak. A konyhában egy ajtóval leválasztott éléskamra is helyet kapott.

A fürdőszoba tágas, mivel a mosógép a mellette lévő tárolóban lett elhelyezve. A szobák parkettásak, a többi helyiség hidegburkolatos.

A közös költség és a rezsiköltség rendkívül alacsony. A fűtés, a hideg, meleg víz és áramhasználat egyedi mérőórák alapján kerül elszámolásra, a gáz általány díj alapján kerül kifizetésre.
A lépcsőház tiszta, rendezett, karbantartott, a lakóközösség összetartó.

A környék is nagyon barátságos. A ház előtt modern, EU-s szabványnak megfelelő, jól felszerelt, több korosztályt kiszolgáló játszótér, illetve nagy zöldfelület fogadja az ott élőket. Ebbe az utcába csak az tér be, aki itt lakik, emiatt a gyerekeket nyugodtan ki lehet engedni játszani, focizni, biciklizni, mert az egész környék biztonságos. A lakók által teremtett családias légkörben mindenki jól érzi magát, ezért az emberek szeretnek ott lakni.

A közelben óvoda, általános iskola, uszoda, gyógyszertár, élelmiszerbolt található.

A parkolás a ház előtti utcában ingyenes.

Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető (autóbuszok, villamosok, metró). A Tétényi úton 4 autóbuszmegálló távolságra van a Bikás park, ahonnan az M4 metróval a belváros 10 perc alatt elérhető.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bátran! Szükség esetén teljes körű ügyintézéssel (kedvezményes hitelkonstrukcióval, megbízható ügyvédi közreműködéssel) állunk rendelkezésére! Érdeklődés esetén kérem, hivatkozzon az M164230-as referenciaszámra.

  • házközponti
  • Épület emelet: 6.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020