Budapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobásBudapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobás
58 000 000 Ft
892,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobás
58 M Ft
892,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 796 0562
ReferensMaglóczki András
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 65 négyzetméteres, 2 szobás

65 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Legyen a szomszédja a Feneketlen tó, egy polgári, jó állapotú világos lakás tulajdonosaként!

Eladó egy 65 m2-es, kétszobás, szépen karbantartott, parkra néző, polgári lakás a Kosztolányi Dezső téren. Az ingatlan egy szép és jó állapotú, liftes társasház félemeletén található. A társasház kialakításának köszönhetően a félemelet padlószintje az utca szintjétől körülbelül 3 méter magasságban található és még a lift is megáll ezen a szinten, így semmi hátrány nem származik a lakás elhelyezkedésből.

Az Északnyugatra néző ingatlan szobáinak ablakai a Kosztolányi Dezső téren kialakított szép parkra nyílnak, nyáron szép zöld fákra, télen a feneketlen tóra és a Gellért hegyre lehet rálátni.

Az érdekes beosztású, jó állapotú lakásba belépve ez előszobába jutunk, ahonnan a konyha, a fürdőszoba, a mellékhelyiség és a szobák érhetők el. Szintén innen közelíthetjük meg a majdnem 4 m2 alapterületű, kis ablakkal ellátott dolgozó helyiséget is, ami ideális lehet „home office” munkavégzésre, de vendéghálónak is tökéletes lehet.

Az izgalmas formájú fürdőszobába mindkét nagyszobából bejuthatunk, így nem kell átjárni a szobákon.
Az ingatlanban az elektromos vezetékeket, a burkolatokat két éve cserélték és a konyhabútor szintén frissen lett kialakítva. Az otthon melegéről központi fűtés gondoskodik, a melegvizet gázmelegítő biztosítja.

Előnyös beosztásának köszönhetően a lakás kis fantáziával két kis lakásra bontható, így akár befektetésnek is kiváló.

Az ingatlan közkedvelt, remekül ellátott, kiváló közlekedésű környéken van, tömegközlekedéssel a városon belül minden rövid időn belül elérhető, de autóval az autópályák is néhány percen belül megközelíthetőek. Ideális választás fiataloknak, családoknak, de nagyon jól jövedelmező hosszútávú befektetés is lehet!
Jöjjön el, nézze meg és bele fog szeretni!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
– We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1hu per adatvedelem
immo1hu slash adatvedelem

  • Épület emelet: félemelet
  • Épület szint: 6. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021