Eladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobásEladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobás
Eladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobás
126 900 000 Ft
869,2 E Ft/m2
  • 35 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobás
Eladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobás
126,9 M Ft
869,2 E Ft/m2
  • 35 fotó
  • Térkép
+36 30 436 1895
ReferensZombori Dávid
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Sasad, Budapest, 4+1 szobás

146 m2alapterület
4 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kizárólag az OTP INGATLANPONT kínálatában!
Eladó Budapest XI. kerületében, a Sasadi úton egy belső kétszintes, öt szobás, erkélyes lakás. Gondozott, zárt lépcsőházban a második szint a hirdetett lakás alsó szintje. Masszív tölgyfa ajtón jutunk be, a zár hagyományos, egypontos, de a lakást riasztó berendezés és kamerák védik. Ezen a szinten található egy szinteltolásos 2,40/2,70 m belmagasságú nappali. A szinteltolást két széles, a helységen végigfutó lépcsőfok jelenti. Az amerikai konyhás nappali középpontjában egy működő kandalló van beépítve, a konyhától tolóajtóval elválasztva egy kamra. A konyha igényes fa bútorzata rozsdamentes felületű konyhai gépekkel van beépítve és itt kapott helyet a mosógép is. A nappali délkeleti fala mellett végigfutó terasz rövidebb oldalán a Sasadi útra, hosszabbik oldalán a Sasadi lejtőre és a saját kertre való kilátással. Ezen a szinten van még egy vendégszoba, és egy zuhanykabin+WC+mosdót tartalmazó fürdőszoba is. Az előszobából közvetlenül a bejárati ajtó mellett van egy tároló, melynek mennyezetét csak kis mértékben foglalja el a második szintre felvezető zárt falépcső . A felső szint mennyezetét az oldalaknál, sarkoknál több helyen a tetőszint vágja, de a belmagasság 2,70 m, a ferde vágások nem zavaróak. A lépcső tetején helyezkedik el a cirkó kazán, alatta korrekt, szekrénybe zárt csőszereléssel. A lépcsővel szemben egy fürdőkádas, wc-s, mosdós, törülköző szárítós fürdőszoba helyezkedik el. Ezen a szinten van két kisebb szoba, az egyik 2 m hosszan tetősíkkal vágott. Szemben, a Sasadi útra nézve helyezkedik el egy nagy hálószoba, mellette gardrób helységgel. A szoba falait helyenként javítani, festeni kell. A hideg padlóburkolatok szépek, épek, sértetlenek, a parketták jók.
A földszinten dupla garázs, vele szemben kizárólag használható gépkocsi beálló tartozik a lakáshoz, tehát 3 gépkocsi elhelyezésére van lehetőség. A dupla garázs motoros kapuval és személyi ajtóval rendelkezik. Egy tároló helység van leválasztva belőle, és innen is fel lehet menni a lakásba. Ezen a szinten van még egy közös tároló is, mosókonyhával, valamint egy hatalmas, kertész által gondozott kert.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat és egyéb (pl. Babaváró, CSOK, CSOK -hitel ) programot kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Várom megtisztelő hívását.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020