Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utcaEladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utca
Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utca
33 900 000 Ft
706,3 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utca
Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utca
33,9 M Ft
706,3 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 375 6500
ReferensSzász István
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 1 szobás lakás Kelenföldön, Budapest, Halmi utca

48 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ELADÓ a XI. kerület jól megközelíthető kelenföldi részén, a Bartók Béla útról nyíló csendes mellékutcában található, 1935-ös építésű, 10 lakásos, 2 szintes, kulturált lakóközösséggel és jó műszaki állapottal rendelkező társasház, I. emeleti / Lift nincs/ 48nm-es, 1 szoba + külön étkező konyhás, fiatalos lakása.

Hálószobája K-i tájolású, így az kora délutánig, a nyitott udvar irányából pedig a konyhája és az előtér késő délutánig kellemesen benapozott és világos, a Ny-i tájolásának köszönhetően. Az ingatlan földmérő által hitelesített mérések szerint 48nm-es, azonban a tulajdoni lapon csak 43nm szerepel. Helységei a lakásba lépve, egy 6,5nm-es tágas előtérrel indul, ahonnan közvetlenül jobbra a kádas, WC-s fürdőt, balra pedig az étkezős 11,3nm-es konyhát találjuk, ahol a mosógép is helyet kapott, de igény esetén a mosogatógép is könnyedén beépíthető. Árba viszont a konyhabútoron kívül csak a gáztűzhely értendő. Szintén a folyosón találjuk a 4,2nm-es helységben esztétikusan kialakított galériát, alatta egy praktikus dolgozó sarokkal. Legvégül a tágas és jól bútorozható 22,4nm-es hálószobába jutunk. A víz, és villamos hálózat korszerűsítése a korábbi években megtörtént, ellenben a fűtése maradt gáz konvektorról, ami jelenleg is tökéletesen funkcionál, így a cseréje nem volt indokolt. Fűtés költsége a téli hónapokban sem több 10-15eFt/hó-nál, a 3,2m-es belmagasság ellenére. Meleg vizet a fürdőben található Fég Gázkazán szolgáltatja, ami szintén rendszeresen karbantartott így jó műszaki állapotnak örvend. A közös költsége: 11 000Ft/hó, ami magában foglalja a korlátlan víz használatot, a takarítás, szemét szállítás, társasházi biztosítás, a képviselet díját és a felújítási alapot. A gáz, villany, saját órákról a mért fogyasztás alapján fizetendő.
Átalakítási tipp: igény esetén a konyha szobába történő áthelyezésével, 1+1fél szobássá alakítható.

A lakáshoz az árba tartozik még egy a pince szinten található 9-10nm-es önálló zárható tároló is.

Infrastruktúrája kiváló: Villamos:, pár percre a háztól. Busz:r percre a háztól. Éjszakai: a Bikás Park, Szent Imre kórház, Kelenföldi pályaudvar, egyéb üzletek, posta, bölcsőde, óvoda, iskolák, szintén egy kellemes sétával elérhetőek. A parkolás az utcán ugyan, de ingyenesen megoldott!

A fent felsoroltakat figyelembe véve, az ingatlan kiváló választás mindazoknak, akik egy valóban jó megközelíthetőséggel rendelkező, de még is csendes, igazán hangulatos, fiatalos lakást szeretnének maguknak elérhető áron! Azaz egyedülállóknak, vagy fiatal pároknak, kezdő lakásként jó döntés lehet, akár bérbe adásra is!

A 33,9Mt-os ára irányár, így az alku lehetősége adott! Az ingatlan per és tehermentes! Kérdés és megtekintési szándék esetén, hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, banki kapcsolatainknak köszönhetően szakértő, és díjmentes segítséget nyújt, a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, és kedvező 0,5%-os ügyvédi díjazással tesszük még rugalmasabbá az adás-vételt.

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019