Eladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobásEladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobásEladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobásEladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobásEladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobásEladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobásEladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobásEladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobásEladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobásEladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobásEladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobásEladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobásEladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobás
Eladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobás
37 000 000 Ft
569,2 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
Eladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobás
Eladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobás
37 M Ft
569,2 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
+36 30 568 2970
magánszemélyMáthéné Ligety Éva
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Budapest, Kelenföld, Bartók Béla út, 3 szobás

65 m2alapterület
3szoba
panellakás
Közepes állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Szeretni fogja ezt a 65 m2-es, 3 szobás világos, klímával felszerelt loggiás 2. emeleti panellakást dél-nyugat felé kilátással a Sas hegyre. Azt gondoljuk, hogy a 37 MFt, amit a lakásért kérünk, a hasonló lakásokhoz viszonyítva alacsonyabb vagy esetleg egyező, és ennek az az oka, hogy tisztességesen próbáltuk megállapítani az árat, mert nem szeretünk alkudni.
Lakásunk nagyon jó helyen, a XI. kerületben, a Bartók Béla úton a Bogyó utcánál van. A város számos pontja, a központja is könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, és mégis csendes, kisebb és nagyobb parkok (Bikás park, Feneketlen tó) találhatók a környéken, kifejezetten gyerekek vagy idősek számára is. A közelben vannak élelmiszerboltok, több étterem, játszótér, sportolási lehetőség (Griff Squash & Fitness Club, Újbudai Sportcentrum), a Karinthy színház, iskolák, gyógyszertárak, a Vahot utcai orvosi rendelő, a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház, valamint az M4 metró és a Kelenföld vasútállomás, amely mellett most épül egy új hatalmas bevásárló központ. Minden korosztály számára kínál valami jót a környék.
A házat panel program keretében pár éve felújították, kívülről szigetelték és szép új vakolata lett, az ablakokat energiatakarékosra kicseréltek, amelynek következtében a lakás energetikailag korszerű minősítést kapott (CC). Télen nem okoz gondot a hideg, az egyedi mérővel ellátott távfűtési rendszer költségkímélő módon, eddig kb. 8600 Ft-os havi díj mellett biztosította a melegvizet és a fűtést. A nyári hőségeket a loggiás szobába beépített klíma enyhíti.
A lakás állapota jó-átlagos, de gondozott, csak az eltelt évek hagytak nyomot. A mellékhelyiségeket és a konyhát érdemes legalább részben felújítani, az elektromos csatlakozókat kicserélni, a falakat kifesteni.
Az emeleten 3 lakás osztozik egy szárító helységen.
A parkolás a környéken ingyenes. A 180 lakásos társasház tulajdonában van – többek között - egy zárható kapuval és kamerákkal védett parkoló terület, mely csak a tulajdonosok által bérelhető havi 4000 Ft-ért, de most négyen állnak sorba a lehetőségért. A társasházi közös költség 19490 Ft, amely kiegészül egy, a teljes házra vonatkozó biztosítással, amely 2185 Ft. A gáz átalánydíja most 1878 Ft.
Én és a testvérem vagyunk a tulajdonosok és keressük azt a vevőt, akinek szívesen eladjuk a lakást. Hívjon telefonon vagy küldjön email-t, ha felkeltettük az érdeklődését.

 • összkomfortos
 • távfűtés egyedi méréssel
 • délnyugati tájolás
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: CC
 • Épület emelet: 2.
 • Épület szint: 10. emelet
 • loggia: 4 m2
 • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019