Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
42 900 000 Ft
752,6 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
42,9 M Ft
752,6 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 30 796 0569
ReferensBánzi Richárd
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

57 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Corvin-negyed szívében 2 szobás, felújított, erkélyes lakás eladó!

A Corvin-negyed egyértelműen Budapest leggyorsabban fejlődő városrésze. Nagyjából 15 éve kezdődött a környék megújulása. Lebontották a régi, elavult egy szintes épületeket és egy teljesen modern, minden igényt kielégítő város a városban épült helyettük. Corvin-Plaza, megújult Corvin mozi, Duma színház, Wellness-centrum, számtalan étterem, és bevásárló lehetőség fogadja most a környéken lakókat. De nem csak őket, hiszen a fejlődés révén közkedvelt környék lett a turisták és a fiatalok körében is.

Itt kínálunk megvételre egy rendkívül barátságos, élhető, fiatalos, remek adottságokkal rendelkező lakást.

Az Üllői úton álló 6 emeletes tégla épület a 60-as években épült kívül-belül, műszakilag-esztétikailag remek állapotban van. Például a lift is most lett kicserélve, köszönhetően az összetartó lakóközösségnek és a ház ügyeit jól kézben tartó közös képviseletnek. A lakók az egész házat a magukénak érzik, ez meg is látszik az épület gondozottságán.

Az 5. emeleten található 57 nm-es lakáshoz, a már említett új lifttel juthatunk fel zárt lépcsőházon keresztül, az ebből nyíló gangról pedig a lakásokhoz jutunk. A szóban forgó lakás 4 évvel ezelőtt esett át teljes körű, igényes műszaki és esztétikai felújításon. Az új bejárati ajtón belépve rögtön feltűnik, hogy ez a lakás mennyire világos, DNY-i tájolása garancia erre. Az előszobából nyílik a kamra és az ablakos tágas konyha, melynek bútorzata tökéletesen kihasználja a 6nm-es konyha lehetőségeit. Az előszoba végén a 18,5nm-es nappaliba érünk, ahol a széles modern műanyag nyílászárókon szabadon áramolhat be a napfény, de a meleg ellen modern klíma berendezés került beszerelésre. A szoba bejárata előtt jobbra ágazik az út egy közlekedő részbe, melyből nyílik a WC a kádas fürdőszoba valamint a második, szintén klimatizált szoba mely egy 4 nm-es loggiával is büszkélkedhet.

A környék lakottsága miatt bizony a parkolás gondot okozhatna, de a jelenlegi tulajdonosnak parkoló helye van az 50 méterre található teremgarázsba (17.000.-/hó), melynek jogát szívesen átadja az új tulajdonos részére.

A lakás rezsije végképp barátságosnak mondható, nem egész 30.000.-Ft/hó a közös költség, amely magán foglalja az általános fizetnivalókon felül a fűtés és a víz díjat is, tehát ezen felül csak villanyszámlát kell fizetni. ( Vízóra is van felszerelve a lakásban, igény szerint hitelesíttethető ezáltal a közös költség természetesen még csökkenthető.)

A környék lokációjából adódóan az infrastrukturális és közlekedési lehetőségek tökéletesek. Minden fontosabb létesítmény és közlekedési eszköz, amely a mindennapi élethez kellhet pár perces sétával elérhető!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1per adatvedelem

  • Épület emelet: 5.
  • Épület szint: 6. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021