Budapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobás
Budapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobás
39 900 000 Ft
906,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobás
Budapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobás
39,9 M Ft
906,8 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 415 9272
ReferensKovács Péter
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 44 négyzetméteres, 1+1 szobás

44 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálok egy 44 nm-es, másfél szobás, duplán galériázott, frissen felújított, konvektoros fűtésű, udvari nézetű lakást gyönyörű házban, lépcsőházzal, csendes, nyugodt, szinte családias lakóközösséggel az Óbudai Egyetem közvetlen közelében, a körúttól néhány lépésre per- teher és igénymentesen!

Környék: A fentebb említettek szerint a ház az Óbudai Egyetem közelében, a Baross utcától (is) kb. 100 méterre található. Ennek megfelelően minden elérhető a közvetlen közelében, ami a komfortos élethez kell, jelesül élelmiszerüzlet, gyógyszertár, pékség, tömegközlekedési eszközök...

Ház: Egyemeletes ház 18 lakással, a környéken kiemelkedő külső homlokzattal, kifejezetten igényes körfolyosóval. A lakóközösség különösen összetartó, ennek köszönhető a néhány éve megtörtént burkolatcsere a lépcsőházban, az igényes festő-munka a falakon, a világítótestek pedig egészen különleges hangulatot biztosítanak a háznak.

Lakás: A lakásba lépve egy tágas előszobában találjuk magunkat, ahol megtalálható egy étkezős konyha, és ahonnan (jobb kéz felé) nyílik az összes helyiség (szobák és fürdő). Mindkét szobában kialakításra került egy-egy galéria (~3 és 8 nm), ami hivatalosan fekvő, de apróknak állóként funkcionál, lévén, hogy 160 cm magas. Az egész lakásra jellemző a minőségi munka, különleges enteriőrt kölcsönöznek az ízléses hidegburkolatok a konyhában és a fürdőben, a padló pedig laminált parkettával van burkolva. A lakáshoz (tulajdoni lap szerint is!) tartozik még egy ~6 nm-es tároló is.

Műszaki: A lakás teljes körű felújításon esett át, ezalatt értendő a villanyhálózat bővítése és a vezetékek cseréje, a konvektorok cseréje, a vízhálózat és a szellőző-rendszer felújításra, a nyílászárók cseréje megtörtént, az ajtó pedig biztonsági zárral felszerelt. A fűtés említésre került a lakásban, de a fürdőben még egy elektromos infrapanel is rásegít a hőmérsékletszabályozásra, a vizet villanybojler biztosítja. A lakás tartozéka a konyhabútor szett is, jó minőségű kerámia főzőlappal, sütővel, páraelszívóval, mikróval és hűtővel.

Költségek: A közös képviselet munkája említésre került fentebb, az oda fizetendő összeg magában foglalja az általános tételeket (közös takarítás, villany), emellett a ház biztosítását és a felújítási alapot is. A rezsi a szabályozások után is a kedvezményezett határ környékén mozog. A költségekhez kapcsolódóan tudjuk kifejteni az extra lehetőséget, ugyanis a lakás leendő tulajdonosának - még csak szóbeli megállapodás alapján ugyan, de - vásárlási joga lesz a lakás feletti tetőtérrész megvásárlásra, lévén, hogy megfelelő szakvélemény kiállítása után a tetőtér értékesítésre kerül, amire a tulajdonosoknak elővásárlási joga lesz külsős vásárlókkal szemben. Ez olyan személyeknek kifejezetten ideális, akik a lakás kiadása után néhány hónapnyi munkával szeretnének szert tenni egy kis extra bevételre.

Összességében egy gyönyörűen felújított lakás várja új tulajdonosát, legyen akár szó befektetőről (az egyetem közelsége miatt másodpercek alatt kiadható, remek áron) vagy első lakásukat kereső fiatal párokról, akik mondjuk betennének egy babát a kisebbik szobába. :)

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1 pont hu per adatvedelem

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023