Budapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobásBudapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobás
Budapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobás
54 500 000 Ft
656,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobás
Budapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobás
54,5 M Ft
656,6 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 773 9669
ReferensGrabant János
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 83 négyzetméteres, 5 szobás

83 m2alapterület
5szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Egyedi üzleti lehetőség a piacon!

Budapest VIII. kerületében található Teleki László téren eladó egy 83 nm-s, 1. emeleti, kiváló paraméterekkel rendelkező ingatlan. A 4 külön nyíló hálószobás lakás műszakilag és esztétikailag teljes körű felújításon esett át, melynek keretein belül egy kiváló üzleti lehetőséget alakította ki. A lakásba belépve egy tágas térben találjuk magunkat ahol kialakításra került az előszoba, étkező és a konyha is. Ez a lakás központi tere, ahonnan nyílik a többi helyiség. 4 külön nyíló hálószoba került kialakításra, amelyből három a Teleki László térre, míg egy a belső udvarra néz. Az itt lakók további kényelmét növeli a két fürdőszoba és a két wc is.

A tulajdonos korábban kiadta mind a 4 szobát külön, bérlők számára. Ha a korábbi kiadások összértékét egy évre vetítjük le, akkor a meghirdetett irányához képest látható, hogy több mint 7 %-os megtérülést biztosított ami kiemelkedő a piacon. De ha valaki saját célra keres, az élhető elrendezés, terek miatt nyugodt szívvel ajánlom.

Szigorú folyamat része volt a gépek, bútorok és a felszerelés kiválasztása is. Szakemberek segédkezetek a megfelelő források felkeresésében és a végeredményt látva kiválóan végezték munkájukat. A képen látható bútorok, kiegészítők ára 400.000 Ft, amely a vételáron felül értendő. A beépített bútorok, gépek a vételár részét képezik. Ezt a befektetési lehetőséget megálmodó tulajdonosnak nagyon pontos elképzelése volt arról, hogy mely koncepció mentén szeretne haladni. Ez a minőség és a funkcionalitás ötvözete volt. A munka már az ingatlan kiválasztása előtt elkezdődött. Nagy figyelmet szenteltek a tökéletes „helyszín” és lokáció kiválasztásához. Így esett a választás a Teleki téren található társasházra.

A társasház 1914-ben Schlesinger Artur és neje megrendelésére épült 5+1 emeletes, premodernbe hajló szecessziós lakóház. Maga a ház U-alakú beépítésben épült, manzárdtetővel fedett. Homlokzatának jellegzetessége az első emeletről induló, fél méternyire előreugró dupla rizalit. A sávok között és mellett kovácsoltvas korláttal ellátott erkélyek láthatók. A három udvaros bérház számos eredeti részletet őriz még ma is, például a régi, szépen felújított lakónév-táblát, az ajtókban a katedrálüvegeket. Homlokzata 2014-ben – a térrel együtt – került felújításra.

A Teleki László teret egy háromszög alapú, díszköves tér vezeti fel, ami már parkot is tartalmaz, hisz néhány régi fát megőriztek, facsemetét is ültettek, valamint itt kapnak helyet a mostanában mind Budapesten, mind globálisan, világszerte tömegesen felállított zsánerszobrok. Az egy hektáros park látogatása szigorú házirendhez kötött. Zöldmellényes rendfenntartók tartatják be a szabályokat.

Infrastrukturális szempontból a Teleki László tér kiváló helyen van, hiszen a mindennapi élethez szükséges szolgáltatási szektorok mind megtalálhatóak itt. Mint például a kisebb, nagyobb bevásárlási lehetőségek, Teleki téri piac, pékségek, benzinkút. Tömegközlekedés szempontjából is jól ellátott, mivel a téren elérhető villamos és buszmegálló, de a szűk környezetben elérhető troli megálló is. A II. János Pál pápa téri 4-s metró gyalogosan 3-4 perc alatt elérhető.

Hívjon bizalommal!

  • elektromos
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • erkély

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021